autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

Mancarica de carne de vita cu mujdei de usturoi

Autor: florinot (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 19 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: florinot (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 19 martie 2009

Ingrediente
500 g pulpa de vita, 2 buc. ceapa, usturoi, 500 g cartofi mici, sare, ulei, 3 linguri bulion

Dificultate: Medie Timp: 1h

1 vot

Mod de preparare

Carnea de vita se taie bucati mici si se pune la fiert in apa cu sare.Se fierbe cam o ora.Intr-o tigaie mai inalta se pune ceapa la calit.Se adauga carnea si se prajeste putin.Se mai pun 3 linguri de bulion si o cana din zeama in care a fiert carnea.Se potriveste de sare.Se lasa pe foc pana scade zeama.Cartofii se fierb in coaja si se curata.Pe o farfurie se aranjeaza 5-6 cartofi.Langa cartofi se pune o portie de carne.Deasupra se toarna mujdei de usturoi dupa gust. Se serveste cu mamaliguta calda.
Daca ti-a placut reteta noastra "Mancarica de carne de vita cu mujdei de usturoi" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Pulpe de pui cu lamaie la tigaie

Pulpe de pui cu lamaie la tigaie

Intr-o tigaie incinsa punem untul la topit, iar dupa aceea sotam pulpele de pui pe toate partile. Intre

0 voturi    6 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Confit de canard

Confit de canard

* Prima zi: Presara pulpele de rata bine de tot cu sare, pe toate partile. Pune-le intr-o tava, acopera-le

3 voturi    3 comentarii
30h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h

1 vot

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Mancare de cartofi cu kaizer Mancare de cartofi cu kaizer

Se taie kaizerul feliute se pune intr-o tigaie cu putin ulei si se prajeste, dupa ce s-a facut, se scoate din tigaie si se adauga ceapa

1 vot    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Tocanita din inimii si pipote de pui cu mamaliguta Tocanita din inimii si pipote de pui cu mamaliguta

Punem la fiert inimile cu pipotele în apa rece, având grijă să luăm spuma ce se formează în momentul fierberii.

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu carne
Pulpe pane cu cartofi la cuptor