Carnea de vita se taie bucati mici si se pune la fiert in apa cu sare.Se fierbe cam o ora.Intr-o tigaie mai inalta se pune ceapa la calit.Se adauga carnea si se prajeste putin.Se mai pun 3 linguri de bulion si o cana din zeama in care a fiert carnea.Se potriveste de sare.Se lasa pe foc pana scade zeama.Cartofii se fierb in coaja si se curata.Pe o farfurie se aranjeaza 5-6 cartofi.Langa cartofi se pune o portie de carne.Deasupra se toarna mujdei de usturoi dupa gust. Se serveste cu mamaliguta calda.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii