Ceapa se curata , se taie selzisori si se caleste in putin ulei.
Cartofii se curata si se pun la fiert impreuna cu o lingurita vegeta peste ceapa calita.
Cind sunt aproape fierti se prepara un amestec din faina, usturoiul presat, piper, mustar si putina apa, care se rastoarna peste cartofii ce fierb.Se lasa sa dea citeva clocote , apoi se afauga verdeata tocata marunt.
Mancarea se serveste cu burgherii vegetali prajiti si cu salata.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii