Spalam coastele si le punem intr-o oala la fiert. La jumatatea prepararii dam oala deoparte. Curatam ceapa si cartofii , ii spalam si taiem. Punem ceapa si cartofii intr-o cratita, adaugam coastele, frunza de dafin si cca 400 ml din lichidul in care au fiert . Dam cratita la cuptor pentru cca 25-30 de minute. Cand sunt cartofii fierti, adaugam pasta de ardei si condimentam cu boia, sare si piper. Mai lasam 4-5 minute, oprim focul si adaugam mararul tocat.
Servim cu muraturi sau salata preferata. Pofta buna!
Reteta de spuma de capsuni. Spuma de capsuni cu albusuri gatite. Reteta de spuma de capsuni cu bezea italiana. Retete cu...
Spuma de capsuniReteta de gem de cirese fara conservanti. Gem de cirese retea simpla si usor de preparat.
Gem de cireseDaca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...
Desert briose cu ciocolata si nessRetete dietetice
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Comentarii