autor:

Fara foto

» » Dulciuri diverse

Mango Chutney

Autor: Irina Gabriela (Chef de cuisine)   
   Specific: 

India


    Reteta postata pe: 17 mai 2006

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Irina Gabriela (Chef de cuisine)   
Specific:  

India


Reteta postata pe: 17 mai 2006

Ingrediente
10 mango verzi, aproape coapte, 1 kg zahar, 140 gr curmale, 140 gr ghimbir, 6 ardei iuti, 30 gr usturoi, 1 lingurita de sare. salt, ¾ otet,

Dificultate: Redusa Timp: 1h

3 voturi

Mod de preparare

Mango se decojesc si se feliaza. Se adauga sarea, se acopera cu apa si se lasa asa peste noapte. Se spala, se amesteca si se fierb apoi toate ingredientele (exceptand zaharul). Apoi se adauga zaharul si se fierbe din nou pentru inca 2 ore.
Daca ti-a placut reteta noastra "Mango Chutney" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Curry de porc cu chutney de mango

Curry de porc cu chutney de mango

Portionam carnea in cuburi potrivite ca marime. Ardeiul il taiem cubulete iar ceapa si usturoiul

1 vot    2 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Pateuri cu ciocolata si alune

Pateuri cu ciocolata si alune

- tăiem foaia de aluat în 12 dreptunghiuri - punem în mijlocul fiecărui dreptunghi câte o

3 voturi    5 comentarii
30 min
Dulciuri diverse

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 07 iunie 2010

    O reteta interesanta !

  • marta gabriela abdelhafiz

    marta gabriela abdelhafiz (Chef de cuisine) , 18 aprilie 2009

    Eu am o reteta asemanatoare, dar cu mici deosebiri: zaharul este de 400g la 6 mango MARI, iar otetul 300ml. In plus se adauga seminte de pin si stafide care se fierb cam 5 minute

Dificultate

Redusa

Timp

1h

3 voturi

Ingrediente

  • 10 mango verzi
  • aproape coapte
  • 1 kg zahar
  • 140 gr curmale
  • 140 gr ghimbir
  • 6 ardei iuti
  • 30 gr usturoi
  • 1 lingurita de sare. salt
  • ¾ otet

Raporteaza reteta

constanta proca (Chef de cuisine)

O reteta interesanta !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Alivanca cu jumari - prajitura copilariei mele Alivanca cu jumari - prajitura copilariei mele

Mod de preparare pentru branza de vaci dulce: Se strecoara laptele si se pune intr-o oala la prins, se lasa cam doua zile, dupa care

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu brinza
Kulaj -rulouri cu nuca si branza insiropate Kulaj -rulouri cu nuca si branza insiropate

Kulajul este un desert foarte gustos si aromat, el fiind de origine din Palestina, mai exact din orasul Nablus. Foile pentru kulaj sunt

6 voturi    2 comentarii
1h 10 min
Aluaturi si Foietaje
Dulceata de Rubarba si Capsuni