autor:

Fara foto

» » Dulciuri diverse

Mango Chutney

Autor: Irina Gabriela (Chef de cuisine)   
   Specific: 

India


    Reteta postata pe: 17 mai 2006

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Irina Gabriela (Chef de cuisine)   
Specific:  

India


Reteta postata pe: 17 mai 2006

Ingrediente
10 mango verzi, aproape coapte, 1 kg zahar, 140 gr curmale, 140 gr ghimbir, 6 ardei iuti, 30 gr usturoi, 1 lingurita de sare. salt, ¾ otet,

Dificultate: Redusa Timp: 1h

3 voturi

Mod de preparare

Mango se decojesc si se feliaza. Se adauga sarea, se acopera cu apa si se lasa asa peste noapte. Se spala, se amesteca si se fierb apoi toate ingredientele (exceptand zaharul). Apoi se adauga zaharul si se fierbe din nou pentru inca 2 ore.
Daca ti-a placut reteta noastra "Mango Chutney" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Curry de porc cu chutney de mango

Curry de porc cu chutney de mango

Portionam carnea in cuburi potrivite ca marime. Ardeiul il taiem cubulete iar ceapa si usturoiul

1 vot    2 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Chec cu portocala

Chec cu portocala

Intr-un bol se freaca bine untul cu zaharul se mixeaza pina devine o crema se adauga treptat ouale

14 voturi    5 comentarii
50 min
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

Hair Clipper 41mm

- 20 %
249.99 lei
199.99 lei

Ondulator Pro 180 Large

- 28 %
179.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 07 iunie 2010

    O reteta interesanta !

  • marta gabriela abdelhafiz

    marta gabriela abdelhafiz (Chef de cuisine) , 18 aprilie 2009

    Eu am o reteta asemanatoare, dar cu mici deosebiri: zaharul este de 400g la 6 mango MARI, iar otetul 300ml. In plus se adauga seminte de pin si stafide care se fierb cam 5 minute

Dificultate

Redusa

Timp

1h

3 voturi

Ingrediente

  • 10 mango verzi
  • aproape coapte
  • 1 kg zahar
  • 140 gr curmale
  • 140 gr ghimbir
  • 6 ardei iuti
  • 30 gr usturoi
  • 1 lingurita de sare. salt
  • ¾ otet

Raporteaza reteta

constanta proca (Chef de cuisine)

O reteta interesanta !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Gem de capsuni Gem de capsuni

Se spală căpşunile, se acoperă cu zahăr şi se lasă peste noapte, pentru a-şi lăsa sucul. A doua zi, se pun la fiert, pe foc

1 vot    0 comentarii
45 min
Conserve si muraturi
Dulceata din fructe de padure Dulceata din fructe de padure

Se spală delicat fructele. Într-o cratiţă mai mare se pun la fiert apa cu zahărul, care se lasă să fiarbă, iar când

1 vot    0 comentarii
50 min
Conserve si muraturi
Pere in sos de vin