autor:

Fara foto

» » Paste si pizza

Manti (paste floricele umplute cu carne)

Autor: andreea T (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Turcia


    Reteta postata pe: 24 iunie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: andreea T (Chef de cuisine)   
Specific:  

Turcia


Reteta postata pe: 24 iunie 2011

Ingrediente
manti 500g, , iaurt 600g, , usturoi, , menta, , cimbru, , ulei, , boia, , sare

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

1 vot

Mod de preparare

Manti (galuste turcesti) se fierb ca pe macaroane dar nu trebuie sa se desfaca, apoi se scurge toata apa si se lasa la racit. Intr-un castron amestecam iaurtul cu apa cat sa se subtieze compozitia dar nu trebuie sa fie apoasa si mai punem putina sare dupa gust si putin usturoi pisat. In tigaie se incinge uleiul apoi punem putina boia iute/dulce, cimbru si menta putin mai multa si le lasam foarte putin sa se prajeasca. Iaurtul se pune peste manti racite (daca sunt calde iaurtul se branzeste) si se amesteca. Uleiul cu condimentele se pun deasupra la fiecare persoana in momentul servirii. Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Manti (paste floricele umplute cu carne)" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Paste si pizza
LASAGNE

LASAGNE

Se face sosul rosu,asa: ceapa,taiata f. marunt,se caleste putin,in ulei de masline(cele 4-5 linguri);se

28 voturi    11 comentarii
2h 30 min
Paste si pizza
Pasta cu ciuperci si speck

Pasta cu ciuperci si speck

Ceapa se curata si se taie marunt, morcovul se curata si se taie rondele si se calesc in ulei de

3 voturi    5 comentarii
30 min
Paste si pizza

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 37 %
269.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

45 min

1 vot

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Paste si pizza

Pizza cu nuci, pere si gorgonzola Pizza cu nuci, pere si gorgonzola

Intr-un bol punem apa si plicul de drojdie si lasam asa cca. 1-2 minute pana se inmoaie drojdia, pe urma adaugam sare dupa gust si uleiul

0 voturi    0 comentarii
1h
Aluaturi si Foietaje
Focaccia cu malai, rosii uscate si rozmarin Focaccia cu malai, rosii uscate si rozmarin

Se dizolva drojdia in apa amestecata cu laptele, ambele caldute, apoi se adauga sarea, zaharul si uleiul de masline, amestecand energic. Compozitia

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Pizza Quatro Formaggi