Manti (paste floricele umplute cu carne)

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • manti 500g
  • iaurt 600g
  • usturoi
  • menta
  • cimbru
  • ulei
  • boia
  • sare

Mod de preparare

Manti (galuste turcesti) se fierb ca pe macaroane dar nu trebuie sa se desfaca, apoi se scurge toata apa si se lasa la racit. Intr-un castron amestecam iaurtul cu apa cat sa se subtieze compozitia dar nu trebuie sa fie apoasa si mai punem putina sare dupa gust si putin usturoi pisat. In tigaie se incinge uleiul apoi punem putina boia iute/dulce, cimbru si menta putin mai multa si le lasam foarte putin sa se prajeasca. Iaurtul se pune peste manti racite (daca sunt calde iaurtul se branzeste) si se amesteca. Uleiul cu condimentele se pun deasupra la fiecare persoana in momentul servirii. Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Turta dulce cu miere

Turta dulce cu miere

Reteta de turta dulce cu miere. Turta dulce cu miere reteta simpla si delicioasa. Turta dulce decoarata cu glazura regala....

Turta dulce cu miere
Faguri deliciosi

Faguri deliciosi

Reteta de faguri deliciosi. Cum se face acasa reteta de faguri deliciosi.

Faguri deliciosi
Cotlet de porc, cu legume si mirodenii, la cuptor

Cotlet de porc, cu legume si mirodenii, la cuptor

De Sarbatori, am pregatit cotlet de porc la cuptor, cu costite, cartofi si mirodenii.

Cotlet de porc, cu legume si mirodenii, la cuptor
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise