autor:

Fara foto

» » Paste si pizza

Manti (paste floricele umplute cu carne)

Autor: andreea T (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Turcia


    Reteta postata pe: 24 iunie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: andreea T (Chef de cuisine)   
Specific:  

Turcia


Reteta postata pe: 24 iunie 2011

Ingrediente
manti 500g, , iaurt 600g, , usturoi, , menta, , cimbru, , ulei, , boia, , sare

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

1 vot

Mod de preparare

Manti (galuste turcesti) se fierb ca pe macaroane dar nu trebuie sa se desfaca, apoi se scurge toata apa si se lasa la racit. Intr-un castron amestecam iaurtul cu apa cat sa se subtieze compozitia dar nu trebuie sa fie apoasa si mai punem putina sare dupa gust si putin usturoi pisat. In tigaie se incinge uleiul apoi punem putina boia iute/dulce, cimbru si menta putin mai multa si le lasam foarte putin sa se prajeasca. Iaurtul se pune peste manti racite (daca sunt calde iaurtul se branzeste) si se amesteca. Uleiul cu condimentele se pun deasupra la fiecare persoana in momentul servirii. Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Manti (paste floricele umplute cu carne)" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Paste si pizza
ciuperci pleurotus cu smantana si paste

ciuperci pleurotus cu smantana si paste

ceapa taiata solzisori se caleste in unt,apoi se adauga ciupercile taiate si se mai calesc cateva

12 voturi    4 comentarii
30 min
Paste si pizza
Spaghette picante

Spaghette picante

Preparare sos: Se toaca ceapa, usturoiul, ciuperca, ardeiul iute si se pun la prajit in putin ulei.

25 voturi    7 comentarii
20 min
Paste si pizza

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 10 %
249.99 lei
224.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

45 min

1 vot

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Paste si pizza

Cuiburi din paste cu legume aromate Cuiburi din paste cu legume aromate

Punem intr-o oala apa cu un praf de sare sa fiarba si cand da in clocot, scufundam cuibuletele de taitei in spumiera sau in lingura

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aperitive
Macaroane taranesti Macaroane taranesti

Macaroanele se fierb al dente in apa cu sare. Slanina se taie o parte cubulete si o parte in felii si se prajeste. Carnatul afumat

0 voturi    0 comentarii
55 min
Paste si pizza
Quiche (Placinta cu ceapa)