autor:

Fara foto

» » Paste si pizza

Manti (paste floricele umplute cu carne)

Autor: andreea T (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Turcia


    Reteta postata pe: 24 iunie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: andreea T (Chef de cuisine)   
Specific:  

Turcia


Reteta postata pe: 24 iunie 2011

Ingrediente
manti 500g, , iaurt 600g, , usturoi, , menta, , cimbru, , ulei, , boia, , sare

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

1 vot

Mod de preparare

Manti (galuste turcesti) se fierb ca pe macaroane dar nu trebuie sa se desfaca, apoi se scurge toata apa si se lasa la racit. Intr-un castron amestecam iaurtul cu apa cat sa se subtieze compozitia dar nu trebuie sa fie apoasa si mai punem putina sare dupa gust si putin usturoi pisat. In tigaie se incinge uleiul apoi punem putina boia iute/dulce, cimbru si menta putin mai multa si le lasam foarte putin sa se prajeasca. Iaurtul se pune peste manti racite (daca sunt calde iaurtul se branzeste) si se amesteca. Uleiul cu condimentele se pun deasupra la fiecare persoana in momentul servirii. Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Manti (paste floricele umplute cu carne)" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Paste si pizza
Lasagna

Lasagna

Intai se face sosul Ragu. Se toaca ceapa marunt si se prajeste in ulei nu prea mult. Cand s-a rumenit

10 voturi    8 comentarii
2h 30 min
Paste si pizza
Paste cu sos rosu by copilou

Paste cu sos rosu by copilou

Intr-o oala cu apa se pune un praf de sare si cand incepe sa clocoteasca se adauga pastele, in functie

29 voturi    5 comentarii
45 min
Paste si pizza

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 28 %
249.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

45 min

1 vot

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Retete

din Paste si pizza

Paste cu ton si dovlecel Paste cu ton si dovlecel

Punem apa si sare la fiert intr-o oala, cand incepe sa fiarba, adaugam pastele ,lasam sa fiarba timpul indicat pe ambalaj. Intr-o

0 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Tortelloni cu sos de patlagele galbene Tortelloni cu sos de patlagele galbene

Se fierb tortelloni dupa intructiunile de pe ambalaj, se clatesc cu apa rece si se lasa pret de cateva minute, la scurs, in strecuratoare. Se

0 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Lasagne rolls