Se storc lamaile intr-un bol mare unde pot incapea aripioarele. Amestecam uleiul cu sucul de lamaie, sare, piper.
Aripioarele curatate de pene si spalate bine le punem in marinada si le lasam ptr 24 de ore in marinada ca sa se macereze.
Dupa aceasta marinada cand le frigeti pe gratar trebuie sa fiti atenti, carbunii sa fie bine incinsi ca aripioarele sa se friga, nu sa se arda.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii