Marinata a la Jamie Oliver pentru carne de oaie pregatita cu aparatul de marinat FoodSaver

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa
Marinata a la Jamie Oliver pentru carne de oaie pregatita cu aparatul de marinat FoodSaver

Ingrediente

  • 500 g carne de oaia (sau ied, berbec, miel)
  • 2 cepe rosii
  • Pentru marinata
  • 1 lingura paprika afumata
  • 2 cuisoare
  • 1/2 lingurita chimion macinat
  • 2 lingurite de boabe de coriandru
  • sare de mare, dupa gust
  • boabe de piper

Mod de preparare

Carnea se taie in bucati egale, de circa 2,5 cm.

Condimentele pentru marinata se pun in mojar si se maruntesc.

Bucatile se carne se aseaza in recipientul pentru marinat si se amesteca bine cu condimentele si uleiul de masline.

Se pregatesc aparatul de marinat FoodSaver si caserola pentru marinare rapida.

Se pune capacul caserolei si se intoarce butonul in dreptul semnului de "vas inchis".

Se introduce furtunul in orificiul butonului alb, iar celalalt capat al furtunului in orificiul de pe aparatul de vidat. Se videaza de trei ori.

Se iau bucati de carne si se infig pe bete de frigarui, alternand cu bucati de ceapa rosie.

Se pregatesc pe gratar.

Se servesc cu o salata si alaturi de garnitura preferata.

 

Comentarii

Acest articol nu are comentarii. Fii primul care comentează!

Adaugă comentariu

Gem de caise

Gem de caise

Reteta de gem de caise fara conservanti. Gem de caise reteta simpla si usor de preparat.

Gem de caise
Shakshuka

Shakshuka

Se trag la tigaie ceapa, ardeiul, rosiile si se lasa pana se inmoaie.

Shakshuka
Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Evantai de vinete cu rosii la cuptor