Punem intr-un bol toate ingredientele, apoi punem muschiuletii si ii ungem astfel incat fiecare sa fie bine acoperit de marinata.
Pregatim aparatul de marinat FoodSaver si conectam la acesta caserola pentru marinare rapida.
Punem in caserola carnea si scurgem toata marinata peste aceasta, punem capacul, rotim butonul pana la semnul ce indica ca avem caserola inchisa, apoi folosim furtunul ce o leaga de aparatul de vidat Food Saver.
Pornim aparatul si repetam operatiunea de 3 ori. Acest lucru ne asigura o marinare rapida si foarte eficienta, fara a mai fi nevoie de numeroasele ore de marinare necesare in marinarea clasica. Daca avem un aparat ce are functie de marinare, folosim o singura data functia respectiva. Dupa acest interval deconectam caserola de la furtun, rotim butonul alb pentru a o deschide si asta este tot!
Reteta de negresa pufoasa de post. Negresa pufoasa de post reteta simpla si delicioasa. Reteta de negresa cu gem. Negresa de...
Negresa pufoasa de postCeapa si ardeiul tocate, morcovul, telina si pastarnacul date pe razatoarea cu ochiuri mari se pun la calit in ulei,
Bors de dovlecei cu stevieDaca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...
Desert briose cu ciocolata si nessRetete dietetice
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Comentarii