Marinada de miel

Fasonam pulpa de miel si scoatem oasele.

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa
Marinada de miel

Ingrediente

  • coasta si pulpa de miel
  • condimente pentru mititei de la Cosmin
  • condimente pentru carne de miel de la Cosmin
  • delikat
  • piper
  • bere

Mod de preparare

Fasonam pulpa de miel si scoatem oasele. Coasta de miel o portionam in bucati mai mici.

Intr-un vas, amestecam condimentele cu delikat si piper. Pregatim un vas cu capac si incepem operatiunea de condimentare, luam fiecare bucata de carne si presaram amestecul de condimente peste carne si o framantam in palme, apoi o asezam in vas. Procedam cu fiecare bucata de carne la fel. Dupa ce am asezat carnea in vas, vom stropi cu bere, dar sa nu pluteasca carnea in bere. Punem la frigider.

Dupa cateva ore, le vom rascoli din nou pentru a se imbina aromele cu carnea si cu berea. E de preferat sa fie pusa la marinat, cu cel putin o zi sau doua inainte, pentru a se fragezi sau a se aroma bine.

Eu am amestecat acum in carne si nu va spun ce arome are...

Nu prefer vinul pentru marinada, pentru ca i se impregneaza prea puternic aroma. Mi se pare cam "imbatata" :) Berea nu schimba deloc gustul, ba din contra, carnea isi pastreaza aroma de carne si devine frageda.

Aceleasi ingrediente le folosesc si la alte tipuri de carne.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Albinita cu foi cu miere si crema de gris – reteta clasica, simpla si delicioasa

Prajitura Albinita cu foi cu miere si crema de gris – reteta clasica, simpla si delicioasa

Prepara reteta clasica de prajitura Albinita, cu foi fragede cu miere, crema gustoasa de gris si gem acrisor. Simpla,...

Prajitura Albinita cu foi cu miere si crema de gris – reteta clasica, simpla si delicioasa
Supa crema de dovleac, cu gutuie si jambon

Supa crema de dovleac, cu gutuie si jambon

Se curata de coaja feliile de dovleac placintar, cartoful la fel, se spala si gutuia si se dau prin razatoarea mica.

Supa crema de dovleac, cu gutuie si jambon
Rulouri din pulpe de pui umplute cu patrunjel

Rulouri din pulpe de pui umplute cu patrunjel

Pulpele de pui, spalate si zvantate, se subtiaza uniform.

Rulouri din pulpe de pui umplute cu patrunjel
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise