Autor:
Dorina (Chef de cuisine)
Reteta postata pe: 30 martie 2009
Ingrediente
1 cana ulei, 2 cani otet, 1 cana suc de rosii mai gros in care s-a dizolvat putin mustar, piper boabe, foi de dafin, sare
Dificultate: Redusa | Timp: 1h
Mod de preparare
Se amesteca ingredientele la rece.
Se aseaza pestele portionat intr-o cratita unsa cu ulei peste care se toarna compozitia de mai sus si apa cat sa acopere pestele.
Se fierbe la foc fff mic , cateva ore .
Daca ti-a placut reteta noastra "MARINATA DE PESTE" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
1. Se amesteca intr-un castron toate ingredientele pentru marinata.Se adauga pestele taiat cubulete,
8 voturi
8 comentarii
30 min
Se curata si se taie in bucati mari pestele si legumele, se aseaza in vasul in care se adauga uleiul,
10 voturi
6 comentarii
1h 30 min
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Cely Snijec (Chef de cuisine) , 09 mai 2009
Tot ce e cu peste e minunat.