autor:

Otilia-Iulia Uilacan

» » Conserve si muraturi

Marmelada de pere

Autor: Otilia-Iulia Uilacan (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 05 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Otilia-Iulia Uilacan (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 05 aprilie 2009

Ingrediente
Pentru 1 kilogram de pere sunt necesare 4oogr.zahar.

Dificultate: Medie Timp: 1h 30 min

1 vot

Mod de preparare

Se aleg pere bine coapte, se curata de coaja si de samburi; astfel curatate se pun la fiert: 1 kg.de pere cu 3-4 linguri de apa. Se fierb pana scad bine. Se trage vasul de pe foc si se adauga zaharul pisat. Se tine deoparte pana se dizolva tot zaharul, se pune apoi din nou pe foc iute si se mai fierbe 10 min., amestecand mereu ca sa nu se prinda de vas. Se toarna imediat, fierbinte in borcane calde si se tine catva timp in cuptorul cald.
Daca ti-a placut reteta noastra "Marmelada de pere" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Conserve si muraturi
Castraveti bulgaresti

Castraveti bulgaresti

Se spala bine-bine castraveciorii si se taie capetele. Se taie ceapa solzisori si impreuna cu usturoiul

5 voturi    0 comentarii
2h
Conserve si muraturi
Gem de caise

Gem de caise

1. Se spala caisele si se lasa la scurs. Se curata apoi de samburi. Pentru a iesi o pasta cat mai

36 voturi    8 comentarii
2h 30 min
Conserve si muraturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h 30 min

1 vot

Ingrediente

  • Pentru 1 kilogram de pere sunt necesare 4oogr.zahar.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Conserve si muraturi

Dulceaţă de căpsuni reţetă Dulceaţă de căpsuni reţetă

E vremea căpșunilor, dragii mei!!! Ce poate fi mai delicios decât o felie de pâine cu unt și dulceață de căpșuni

7 voturi    1 comentariu
3h 30 min
Conserve si muraturi
Dulceaţă de căpsuni reţetă cu gel fix 3x1 Dulceaţă de căpsuni reţetă cu gel fix 3x1

Capsunii spalati, se curata de codite, cei mari se taie bucati, se pun intro oala incapatoare, se amesteca zaharul cu praful gel fix,

22 voturi    9 comentarii
1h 30 min
Conserve si muraturi
Gogosari marinati