Reteta postata pe: 05 aprilie 2009
Ingrediente
Pentru 1 kilogram de pere sunt necesare 4oogr.zahar.
Dificultate: Medie | Timp: 1h 30 min
Mod de preparare
Se aleg pere bine coapte, se curata de coaja si de samburi; astfel curatate se pun la fiert: 1 kg.de pere cu 3-4 linguri de apa. Se fierb pana scad bine. Se trage vasul de pe foc si se adauga zaharul pisat. Se tine deoparte pana se dizolva tot zaharul, se pune apoi din nou pe foc iute si se mai fierbe 10 min., amestecand mereu ca sa nu se prinda de vas. Se toarna imediat, fierbinte in borcane calde si se tine catva timp in cuptorul cald.
Daca ti-a placut reteta noastra "Marmelada de pere" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Conserve si muraturi
Deci: simplu ca buna ziua! Iei rosiile, le speli, le tai felii, dar ai grija sa pastrezi cam aceeasi
28 voturi
17 comentarii
4h
Cureti gogosarii si-i tai in sferturi. Faci un bait din apa, otet, mirodenii,sare, miere, ulei. Cand
52 voturi
7 comentarii
1h
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate