Se aleg pere bine coapte, se curata de coaja si de samburi; astfel curatate se pun la fiert: 1 kg.de pere cu 3-4 linguri de apa. Se fierb pana scad bine. Se trage vasul de pe foc si se adauga zaharul pisat. Se tine deoparte pana se dizolva tot zaharul, se pune apoi din nou pe foc iute si se mai fierbe 10 min., amestecand mereu ca sa nu se prinda de vas. Se toarna imediat, fierbinte in borcane calde si se tine catva timp in cuptorul cald.
Descopera o reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide, perfecta pentru orice ocazie. Simplu de preparat, aromat si...
Reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide. Simplu, gustos si aromatPrajitura cu foi de napolitana si crema de cacao. Un desert fara coacere, usor de facut, perfect pentru orice ocazie....
Prajitura cu foi de napolitana si crema de cacao . Un desert fara coacere, delicios si usor de facutDescopera o reteta rapida, economica si delicioasa de tocanita simpla de vinete. Perfecta pentru o masa sanatoasa, aceasta...
Tocanita simpla de vinete. Reteta rapida, economica si delicioasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii