Marmelada de pere

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • Pentru 1 kilogram de pere sunt necesare 4oogr.zahar.

Mod de preparare

Se aleg pere bine coapte, se curata de coaja si de samburi; astfel curatate se pun la fiert: 1 kg.de pere cu 3-4 linguri de apa. Se fierb pana scad bine. Se trage vasul de pe foc si se adauga zaharul pisat. Se tine deoparte pana se dizolva tot zaharul, se pune apoi din nou pe foc iute si se mai fierbe 10 min., amestecand mereu ca sa nu se prinda de vas. Se toarna imediat, fierbinte in borcane calde si se tine catva timp in cuptorul cald.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort de ciocolata cu crema caramel

Tort de ciocolata cu crema caramel

Tort de ciocolata cu crema caramel
Chiftele in aluat de bere

Chiftele in aluat de bere

Chiftele in aluat de bere. Pregatim chiftelutele amestecand carnea cu oul, ceapa tocata marunt, usturoiul pisat, painea...

Chiftele in aluat de bere
Prajitura cu mere si nuci caramelizate

Prajitura cu mere si nuci caramelizate

Prajitura cu mere si nuci caramelizate
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor