autor:

Maria Lupean

» » Mancaruri cu carne

MAZARE CU PARIZER DE CURCAN

Autor: Maria Lupean (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Statele Unite


    Reteta postata pe: 20 august 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Maria Lupean (Chef de cuisine)   
Specific:  

Statele Unite


Reteta postata pe: 20 august 2009

Ingrediente
-parizer de curcan taiat bucatele, -mazare verde, -ceapa mica, -ulei de masline, -2 cups supa de vegetale, -1-2 linguri de faina, -1 cupa bulion

Dificultate: Redusa Timp: 1h

11 voturi

Mod de preparare

Se caleste un pic ceapa si parizerul apoi se pune supa de vegetale si se lasa la fiert.
Cand sunt aproape fierte se adauga mazarea si la sfarsit se adauga o lingura de faina frecata cu bulion. Se mai lasa sa fiarba un pic apoi se trage de pe foc.
Daca ti-a placut reteta noastra "MAZARE CU PARIZER DE CURCAN" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Tochitura

Tochitura

Se taie carnea de porc cubulete si se caleste in f putin ulei, apoi se toarna apa, jumatate de cana,

7 voturi    2 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Tocanita de cartofi cu pui

Tocanita de cartofi cu pui

Se spala pulpele le taiem pe jumatate apoi le punem la fiert intr-o oala cu apa si sare,cind au dat

49 voturi    18 comentarii
1h 50 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 5 comentarii
  • Fara foto

  • Maria Lupean

    Maria Lupean (Chef de cuisine) , 23 februarie 2010

    Ptr Samoila,din cate stiu eu acest website este ptr retete de mancare si nu ptr delicate. Vrei retetele mele de delicatese v-a trebui sa platesti ptr ele. Si din partea celor care au crescut in"famlii favorizate".....pacat ca nu ai avut parte de asa ceva poate de aceea esti asa de acru.

  • samoila tudorel

    samoila tudorel (Chef de cuisine) , 23 august 2009

    Cred ca toata lumea a consumat mazare cu parizer(nu cred ca era de curcan decat in famiile favorizate),eu cel putin am mancat,deci nu este o delicatesa.

  • Niko Stan

    Niko Stan (Chef de cuisine) , 21 august 2009

    Intr-adevar rezultatul final arata bine....iar pentru ca sa fie reteta mai sanatoasa...eu zic ca parizerul s-ar putea inlocui cu niste pastrama

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 21 august 2009

      Imi place foarte mult mazarea atat cu carne cat si fara,dar evit mezelurile in mancare...,dar preparatul final arata grozav...

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 21 august 2009

      Preparatul final arata foarte bine,dar evit pe ...Imi place foarte mult mazarea indiferent daca este gatita cu carne sau fara...

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h

11 voturi

Ingrediente

  • -parizer de curcan taiat bucatele
  • -mazare verde
  • -ceapa mica
  • -ulei de masline
  • -2 cups supa de vegetale
  • -1-2 linguri de faina
  • -1 cupa bulion

Raporteaza reteta

Retete
de Maria Lupean
SUPA DE ROSII CU MARAR

SUPA DE ROSII CU MARAR

Intr-o oala se pun la fiert rosiile, ceapa, supa de pui, pasta de rosii, sarea si piperul. Dupa

58 voturi    7 comentarii
30 min
Borsuri si Ciorbe
Avocado Spicy Dip

Avocado Spicy Dip

1- se zdrobeste avocado cu furculita 2- se adauga restul ingredientelor si se amesteca bine. Acoperit

59 voturi    4 comentarii
20 min
Aperitive
Greta Garbo

Greta Garbo

Se framinta toate ingrdientele uscate. Aluatul se imparte in 4 parti. Se intinde o foaie in tava

95 voturi    15 comentarii
1h
Prajituri

Maria Lupean (Chef de cuisine)

Ptr Samoila,din cate stiu eu acest website este ptr retete de mancare si nu ptr delicate. Vrei retetele mele de delicatese v-a trebui sa platesti ptr ele. Si din partea celor care au crescut in"famlii favorizate".....pacat ca nu ai avut parte de asa ceva poate de aceea esti asa de acru.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Mancare de praz cu limba si masline Mancare de praz cu limba si masline

Se fierbe separat limba și se curata de piele cu atentie. Intr-o cratiță se pune ceapă tocata cu 2 linguri de ulei si putina apa.

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Shaorma cu tortilla si salata Shaorma cu tortilla si salata

Ptr shaorma: taiem pieptul de pui in fasii de 3-4 cm si se pun intr-un bol si se condimenteaza cu 1-2 linguri de ulei de masline, 1/2

0 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Aperitive
Chiftelute in sos de legume