autor:

Ildiko Maria Molnos

» » Mancaruri cu carne

Medalioane mexicane

Autor: Ildiko Maria Molnos (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 05 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Ildiko Maria Molnos (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 05 iunie 2008

Ingrediente
800 grame carne de vita, 2 cepe rosii medii, 400 grame ame3stec mexican de legume, 1 conserva de ciuperci, 3 linguri ulei, 3 lingurite baza pentru mancaruri(Delikat, Maggi etc.), sare, piper, boia, apa

Dificultate: Medie Timp: 1h 30 min

13 voturi

Mod de preparare

Se taie carnea in felii de jumatatea palmei, se prajesc feliile pe ambele parti in ulei. In uleiul ramas se caleste ceapa taiata marunt, se presara boia si se aseaza feliile de carne. Se adauga putina apa, baza pentru mancaruri, piperul si se fierbe sub capac.Cand e aproape gata, se adauga ciupercile spalate si taiate, apoi amestecul mexican de legume. Daca mai trebuie, adaugam apa, pana fierb si legumele.
Se serveste cu orez fiert.
Daca ti-a placut reteta noastra "Medalioane mexicane" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Snitel cu varza calita

Snitel cu varza calita

Curatam varza si o tocam, o calim in unt, cateva minute pe flacara de la aragaz punem si 1 cutie

11 voturi    8 comentarii
2h 10 min
Mancaruri cu carne
Ardei umpluti

Ardei umpluti

Se spala bine ardeii si se scot cotoarele cu seminte.Cotoarele se pastreaza avand rol de \"capac\".Carnea

8 voturi    5 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 7 comentarii
  • Fara foto

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 29 mai 2010

    Tare bune!

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 31 ianuarie 2010

    Foarte gustos!

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 12 octombrie 2009

    Super gustos...

    • Sidy

      Sidy (Chef de cuisine) , 11 octombrie 2009

      O bunatate ! Dar eu as fi fript carnea pe gratar nu prajita in ulei...

    • constanta proca

      constanta proca (Chef de cuisine) , 08 octombrie 2009

      Super reteta,poti folosi orice fel de carne vrei sau daca iti place si e post poti folosi cum a spus si Tradaro snitele de soia.

    • tradaro

      tradaro (Chef de cuisine) , 08 iunie 2009

      Se poate pune si snitele de soia in loc de carne. Felicitari!

    • Ildiko Maria Molnos

      Ildiko Maria Molnos (Chef de cuisine) , 09 iunie 2008

      Se poate prepara si cu carne de porc. Evident, gustul se schimba putin. Carnea de porc se fierbe mai usor.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

1h 30 min

13 voturi

Ingrediente

  • 800 grame carne de vita
  • 2 cepe rosii medii
  • 400 grame ame3stec mexican de legume
  • 1 conserva de ciuperci
  • 3 linguri ulei
  • 3 lingurite baza pentru mancaruri(Delikat
  • Maggi etc.)
  • sare
  • piper
  • boia
  • apa

Raporteaza reteta

Retete
de Ildiko Maria Molnos
Supa de ceapa cu cascaval

Supa de ceapa cu cascaval

Se curata ceapa, se taie rondele si se rumeneste cu untul sau margarina intr-un vas termorezistent

10 voturi    8 comentarii
25 min
Supe de legume
Negresa clasica

Negresa clasica

Se freaca bine galbenusurile cu cele 100 grame unt si 250 grame zahar. Se adauga cacaua cernuta,praful

270 voturi    43 comentarii
1h
Prajituri
Omleta cu carnati

Omleta cu carnati

Se taie carnatii felii si se prajesc in putin ulei. se bat ouale, se sareaza, se pune piper si se

3 voturi    6 comentarii
10 min
Aperitive cu oua

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

Tare bune!

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu carne

Aperitiv din muschiulet de porc Aperitiv din muschiulet de porc

Ungem muschiuletul cu 40 ml ulei de masline, apoi il condimentam cu sare, piper, cimbru, boia si usturoi (pisat sau strivit cu lama

7 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat

se incinge untura sau uleiul, se prajeste puiul taiat bucati, se adauga ceapa taiata marunt, se stinge cu vinul ( pana nu mai are miros

2 voturi    1 comentariu
3h
Mancaruri cu carne
Piept de porc la tava cu ciuperci