Reteta postata pe: 05 iunie 2008
Ingrediente
800 grame carne de vita, 2 cepe rosii medii, 400 grame ame3stec mexican de legume, 1 conserva de ciuperci, 3 linguri ulei, 3 lingurite baza pentru mancaruri(Delikat, Maggi etc.), sare, piper, boia, apa
Dificultate: Medie | Timp: 1h 30 min
Mod de preparare
Se taie carnea in felii de jumatatea palmei, se prajesc feliile pe ambele parti in ulei. In uleiul ramas se caleste ceapa taiata marunt, se presara boia si se aseaza feliile de carne. Se adauga putina apa, baza pentru mancaruri, piperul si se fierbe sub capac.Cand e aproape gata, se adauga ciupercile spalate si taiate, apoi amestecul mexican de legume. Daca mai trebuie, adaugam apa, pana fierb si legumele.
Se serveste cu orez fiert.
Daca ti-a placut reteta noastra "Medalioane mexicane" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Se taie pieptul cubulete, se condimenteaza si se prajeste usor pana isi schimba culoarea. Separat
13 voturi
0 comentarii
1h 30 min
Ficatul spalat ,il punem la frigider,intr-un bol cu lapte pentru 30’. Maruntim ceapa, usturoil
19 voturi
17 comentarii
1h
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Sidy (Chef de cuisine) , 11 octombrie 2009
O bunatate ! Dar eu as fi fript carnea pe gratar nu prajita in ulei...
constanta proca (Chef de cuisine) , 08 octombrie 2009
Super reteta,poti folosi orice fel de carne vrei sau daca iti place si e post poti folosi cum a spus si Tradaro snitele de soia.
tradaro (Chef de cuisine) , 08 iunie 2009
Se poate pune si snitele de soia in loc de carne. Felicitari!
Ildiko Maria Molnos (Chef de cuisine) , 09 iunie 2008
Se poate prepara si cu carne de porc. Evident, gustul se schimba putin. Carnea de porc se fierbe mai usor.