autor:

Cely Snijec

» » Mancaruri cu peste

Medalion de rechin cu ciuperci la cuptor

Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 11 ianuarie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 11 ianuarie 2010

Ingrediente
2 bucati medalion de rechin, 3 cepe, 3-4 catei de usturoi, sare,, 200 g ciuperci, 3 linguri smantana, 100 g cascaval, 50 ml ulei

Dificultate: Redusa Timp: 1h

7 voturi

Mod de preparare

Asez medalionul de rechin in vas de yena, uns cu ulei. Presar cu ceapa si usturoi taiate juliene.
Calesc o ceapa, adaug ciupercile, le calesc 15 minute, apoi le asez peste medalionul de rechin.Dau la cuptor. Cand sosul a scazut,stropim cu smantana, rad cascaval si mai dau la cuptor pentru 5 minute. Servim cat e cald,cu mamaliguta.
Daca ti-a placut reteta noastra "Medalion de rechin cu ciuperci la cuptor" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Guvizi de apa dulce prajiti

Guvizi de apa dulce prajiti

Guvidele este un peste tare gustos,cu carnea alba,fara oase multe si fara solzi...Guvidele traieste

11 voturi    16 comentarii
30 min
Mancaruri cu peste
MACROU CU LEGUME LA CUPTOR, IN FOLIE DE ALUMINIU

MACROU CU LEGUME LA CUPTOR, IN FOLIE DE ALUMINIU

Macroul se curata, se spala si se condimenteaza dupe gust, apoi se unge cu putin ulei de masline

23 voturi    2 comentarii
1h
Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 30 %
999.99 lei
699.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 7 comentarii
  • Fara foto

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 13 ianuarie 2010

    Multumesc pentru aprecieri

  • dicarmencitta1957

    dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 12 ianuarie 2010

    Draga Cely,mi-ai facut o pofta teribila de rechin.Foarte frumos expusa reteta ta.Felicitari,ai votul meu.

  • mihaela cecilia

    mihaela cecilia (Chef de cuisine) , 12 ianuarie 2010

    Foarte bun ...

    • flori de piatra

      flori de piatra (Chef de cuisine) , 12 ianuarie 2010

      F.bun...

    • Georgiana

      Georgiana (Chef de cuisine) , 11 ianuarie 2010

      arata bine si cred ca afost si foarte bun!

    • murigneau

      murigneau (Chef de cuisine) , 11 ianuarie 2010

      Super reteta! Carnea de rechin are calitatea de a hrani sangele si de a asigura o buna circulatie a energiei vitale prin corp! ... asa am citit. Pofta buna! Felicitari!

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 11 ianuarie 2010

      Delicios....

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h

7 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de Cely Snijec
Gaina umpluta

Gaina umpluta

Gaina se curata, se spala,se sterge, se maseza cu sare, piper, ierburi dupa placere(condimente),

67 voturi    6 comentarii
45 min
Fripturi
Somon delicios

Somon delicios

Se asaza somonul in tava pe un pat de sare,se stropeste cu lamaie si se acopera cu felii subtiri

27 voturi    16 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Somon cu ciuperci

Somon cu ciuperci

Se trece somonul printr-un sos din ulei si zeama de lamaie, se asaza intr-un vas de yena pe un pat

11 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu peste

Cely Snijec (Chef de cuisine)

Multumesc pentru aprecieri

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Salau in dovleac placintar Salau in dovleac placintar

Se taie capac la dovleac, se scot semintele si o mare cantitate din miez cu ajutorul unei linguri. Se sareaza pestii, se condimenteaza

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Pastrav la cuptor si orez cu legume. Pastrav la cuptor si orez cu legume.

Pentru pastrav. Pentru inceput punem cuptorul la incins, 200 grade C. Pestele se spala bine cu apa rece, apoi se pune intr-o tava

2 voturi    1 comentariu
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Crap în crusta de nuci