autor:

Cely Snijec

» » Mancaruri cu peste

Medalion de rechin cu ciuperci la cuptor

Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 11 ianuarie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 11 ianuarie 2010

Ingrediente
2 bucati medalion de rechin, 3 cepe, 3-4 catei de usturoi, sare,, 200 g ciuperci, 3 linguri smantana, 100 g cascaval, 50 ml ulei

Dificultate: Redusa Timp: 1h

7 voturi

Mod de preparare

Asez medalionul de rechin in vas de yena, uns cu ulei. Presar cu ceapa si usturoi taiate juliene.
Calesc o ceapa, adaug ciupercile, le calesc 15 minute, apoi le asez peste medalionul de rechin.Dau la cuptor. Cand sosul a scazut,stropim cu smantana, rad cascaval si mai dau la cuptor pentru 5 minute. Servim cat e cald,cu mamaliguta.
Daca ti-a placut reteta noastra "Medalion de rechin cu ciuperci la cuptor" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Orez cu creveţi

Orez cu creveţi

Dacă nu avem supă de peşte se pune 1 litru de apă la fiert, apoi punem să se dizolve cubul de

5 voturi    1 comentariu
40 min
Mancaruri cu peste
Rulada de peste cu surimi si foi nori

Rulada de peste cu surimi si foi nori

Se amestecă peştele tocat cu ouăle, cu pesmetul şi cu 10 g sare. Se întinde o bucată de folie

2 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 7 comentarii
  • Fara foto

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 13 ianuarie 2010

    Multumesc pentru aprecieri

  • dicarmencitta1957

    dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 12 ianuarie 2010

    Draga Cely,mi-ai facut o pofta teribila de rechin.Foarte frumos expusa reteta ta.Felicitari,ai votul meu.

  • mihaela cecilia

    mihaela cecilia (Chef de cuisine) , 12 ianuarie 2010

    Foarte bun ...

    • flori de piatra

      flori de piatra (Chef de cuisine) , 12 ianuarie 2010

      F.bun...

    • Georgiana

      Georgiana (Chef de cuisine) , 11 ianuarie 2010

      arata bine si cred ca afost si foarte bun!

    • murigneau

      murigneau (Chef de cuisine) , 11 ianuarie 2010

      Super reteta! Carnea de rechin are calitatea de a hrani sangele si de a asigura o buna circulatie a energiei vitale prin corp! ... asa am citit. Pofta buna! Felicitari!

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 11 ianuarie 2010

      Delicios....

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h

7 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de Cely Snijec
Gaina umpluta

Gaina umpluta

Gaina se curata, se spala,se sterge, se maseza cu sare, piper, ierburi dupa placere(condimente),

69 voturi    6 comentarii
45 min
Fripturi
Somon delicios

Somon delicios

Se asaza somonul in tava pe un pat de sare,se stropeste cu lamaie si se acopera cu felii subtiri

27 voturi    16 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Somon cu ciuperci

Somon cu ciuperci

Se trece somonul printr-un sos din ulei si zeama de lamaie, se asaza intr-un vas de yena pe un pat

11 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu peste

Cely Snijec (Chef de cuisine)

Multumesc pentru aprecieri

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Peste in crusta de verdeata si seminte de in cu legume trase la tigaie Peste in crusta de verdeata si seminte de in cu legume trase la tigaie

Se prepara pasta de verdeata blenduind patrunjelul verde cu 2 catei de usturoi, ulei de masline, suc de lamaie, un praf de sare si piper. Fiecare

0 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Tarta usor picanta cu ceapa rosie caramelizata si file afumat de ansoa Tarta usor picanta cu ceapa rosie caramelizata si file afumat de ansoa

Se prepara aluatul din ingredientele mentionate, se framanta foarte bine; se da la rece 15 minute apoi se intinde intre 2 folii de plastic

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aperitive
File de peste la cuptor cu mustar, patrunjel si rosii