autor:

Cely Snijec

» » Mancaruri cu peste

Medalion de rechin cu ciuperci la cuptor

Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 11 ianuarie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 11 ianuarie 2010

Ingrediente
2 bucati medalion de rechin, 3 cepe, 3-4 catei de usturoi, sare,, 200 g ciuperci, 3 linguri smantana, 100 g cascaval, 50 ml ulei

Dificultate: Redusa Timp: 1h

7 voturi

Mod de preparare

Asez medalionul de rechin in vas de yena, uns cu ulei. Presar cu ceapa si usturoi taiate juliene.
Calesc o ceapa, adaug ciupercile, le calesc 15 minute, apoi le asez peste medalionul de rechin.Dau la cuptor. Cand sosul a scazut,stropim cu smantana, rad cascaval si mai dau la cuptor pentru 5 minute. Servim cat e cald,cu mamaliguta.
Daca ti-a placut reteta noastra "Medalion de rechin cu ciuperci la cuptor" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
PASTRAV LA CUPTOR

PASTRAV LA CUPTOR

Pestele se curata si se spala bine,se da cu sare si piper si se aseaza in tava unsa cu putin ulei.Se

12 voturi    8 comentarii
35 min
Mancaruri cu peste
Rondele de somon cu sos de piper verde

Rondele de somon cu sos de piper verde

Cu cel putin o ora inainte de a pregati acest preparat, vom hidrata piperul in apa rece, iar somonul,

21 voturi    19 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
331.49 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 7 comentarii
  • Fara foto

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 13 ianuarie 2010

    Multumesc pentru aprecieri

  • dicarmencitta1957

    dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 12 ianuarie 2010

    Draga Cely,mi-ai facut o pofta teribila de rechin.Foarte frumos expusa reteta ta.Felicitari,ai votul meu.

  • mihaela cecilia

    mihaela cecilia (Chef de cuisine) , 12 ianuarie 2010

    Foarte bun ...

    • flori de piatra

      flori de piatra (Chef de cuisine) , 12 ianuarie 2010

      F.bun...

    • Georgiana

      Georgiana (Chef de cuisine) , 11 ianuarie 2010

      arata bine si cred ca afost si foarte bun!

    • murigneau

      murigneau (Chef de cuisine) , 11 ianuarie 2010

      Super reteta! Carnea de rechin are calitatea de a hrani sangele si de a asigura o buna circulatie a energiei vitale prin corp! ... asa am citit. Pofta buna! Felicitari!

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 11 ianuarie 2010

      Delicios....

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h

7 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de Cely Snijec
Gaina umpluta

Gaina umpluta

Gaina se curata, se spala,se sterge, se maseza cu sare, piper, ierburi dupa placere(condimente),

65 voturi    6 comentarii
45 min
Fripturi
Somon delicios

Somon delicios

Se asaza somonul in tava pe un pat de sare,se stropeste cu lamaie si se acopera cu felii subtiri

27 voturi    16 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Somon cu ciuperci

Somon cu ciuperci

Se trece somonul printr-un sos din ulei si zeama de lamaie, se asaza intr-un vas de yena pe un pat

11 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu peste

Cely Snijec (Chef de cuisine)

Multumesc pentru aprecieri

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Crema de somon Crema de somon

Somonul il blendezi bine pana cand se marunteste bine, dupa care adaugi crema de branza si omogenizezi. Ceapa verde o toci marunt si

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aperitive
Peste umplut cu legume la cuptor, in sos de rosii cu garnitura de orez Peste umplut cu legume la cuptor, in sos de rosii cu garnitura de orez

Pestele, dupa ce a fost curatat de solzi si spalat bine, se va deschide si se va cresta pe latime si se va condimenta si stropi cu suc

0 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Orez cu piept de pui.si rosii.