Reteta postata pe: 11 ianuarie 2010
Ingrediente
2 bucati medalion de rechin, 3 cepe, 3-4 catei de usturoi, sare,piper, 200 g ciuperci, 3 linguri smantana, 100 g cascaval, 50 ml ulei
Dificultate: Redusa | Timp: 1h
Mod de preparare
Asez medalionul de rechin in vas de yena, uns cu ulei. Presar cu ceapa si usturoi taiate juliene.
Calesc o ceapa, adaug ciupercile, le calesc 15 minute, apoi le asez peste medalionul de rechin.Dau la cuptor. Cand sosul a scazut,stropim cu smantana, rad cascaval si mai dau la cuptor pentru 5 minute. Servim cat e cald,cu mamaliguta.
Daca ti-a placut reteta noastra "Medalion de rechin cu ciuperci la cuptor" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
- Se pun 2 litri apă cu sarea şi piperul la fiert
-Se taie în bucăţele cât mai mărunte
9 voturi
2 comentarii
1h 20 min
1. Pestele se curata si se spala in citeva ape;
2. Ceapa, patrunjelul, usturoiul de toaca marunt;
3.
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
flori de piatra (Chef de cuisine) , 12 ianuarie 2010
F.bun...
Georgiana (Chef de cuisine) , 11 ianuarie 2010
arata bine si cred ca afost si foarte bun!
murigneau (Chef de cuisine) , 11 ianuarie 2010
Super reteta! Carnea de rechin are calitatea de a hrani sangele si de a asigura o buna circulatie a energiei vitale prin corp! ... asa am citit. Pofta buna! Felicitari!
valentina ionita (Chef de cuisine) , 11 ianuarie 2010
Delicios....