autor:

Eugénia (Mihai ) DELAD

» » , Aperitive, Aperitive

Melcisori aperitiv

Autor: Eugénia (Mihai ) DELAD (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 05 februarie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Eugénia (Mihai ) DELAD (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 05 februarie 2011

Ingrediente
Foi de placinta, 250 gr. gouda light, 200 gr. jambon degresat, un ou, 2 linguri unt.

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

7 voturi

Mod de preparare

Se aseaza o jumatate din foi pe masa de lucru, se aseaza feliute de gouda (cascaval) taiate pe lung in fasii de 2 cm, peste gouda se aseaza felii, de asemenea taiate pe lung in fasii de 2 cm, de jambon sau sunca de Praga sau bacon. Se aseaza apoi celelalte foi, se ung cu unt topit si se ruleaza. Se taie foile cu umplutura in rondele, se aseaza intr-o tava unsa tapetata cu hartie sau/si unt, se ung cu ou batut, se introduc in cuptorul incalzit in prealabil. Se coc la foc iute (depinde de cuptor) ! Se scot intr-un vas, preferabil de yena, se acopera pentru 10-20 minute cu un servet umed. Sunt buni si calzi si reci
Daca ti-a placut reteta noastra "Melcisori aperitiv" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Piftie de ciolan afumat

Piftie de ciolan afumat

Se curata bine ciolanul (daca e nevoie il parliti putin la aragaz) si il radeti cu un cutit, spalati-l

47 voturi    9 comentarii
2h 30 min
Aperitive cu carne
Drob de pui

Drob de pui

Se pun la fiert pipotele, inimile și ficățeii spălați și curățați bine, cu puțină sare.

1 vot    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 4 comentarii

  • iuliana tarnoveanu

    iuliana tarnoveanu (Chef de cuisine) , 08 februarie 2011

    Arata bine!

  • Camelia Grosu

    Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 08 februarie 2011

    Deliciosi. Daca puneai 5 fotografii luai de 10 ori mai multe puncte.

  • Mihaela11

    Mihaela11 (Chef de cuisine) , 07 februarie 2011

    Foarte buni si apetisanti!******

    • Sidy

      Sidy (Chef de cuisine) , 07 februarie 2011

      Eu am sa iau...doi asa calzi ! Buni, buni...tare buni !

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

30 min

7 voturi

Ingrediente

  • Foi de placinta
  • 250 gr. gouda light
  • 200 gr. jambon degresat
  • un ou
  • 2 linguri unt.

Raporteaza reteta

Retete
de Eugénia (Mihai ) DELAD
Salata « vendredi »

Salata « vendredi »

Se spala salata si se rupe ( nu se taie cu cutitul), se taie ardeiul lamele. Se pune intr-un castron

3 voturi    3 comentarii
10 min
Salate reci
Supa asiatica de creveti la wok

Supa asiatica de creveti la wok

Se pun mai intai ciupercile la hidratat intr-un bol cu apa, in cazul in care folosim ciuperci deshidratate

5 voturi    4 comentarii
20 min
Supe de carne
Quiche Lorraine (varianta traditionala)

Quiche Lorraine (varianta traditionala)

Quiche Lorraine, una dintre cele mai traditionale retete culinare ale gastronomiei franceze, se prepara

13 voturi    3 comentarii
40 min
Aperitive cu oua

iuliana tarnoveanu (Chef de cuisine)

Arata bine!

Retete

din Aperitive cu carne

Crema de mascarpone cu ton Crema de mascarpone cu ton

Se pun intr-un castron bucatile de ton (scurse de ulei) din conserva si fileurile de ansoa cu putin ulei propriu si se zdrobesc cu furculita

21 voturi    1 comentariu
15 min
Aperitive
Covrigi de primavara Covrigi de primavara

Tai aluatul de foietaj fasii de vreo 5 cm, pun in mijlocul fasiei de aluat mozarella rasa, salam tocat marunt si parmezan ras. Dupa

0 voturi    0 comentarii
25 min
Aluaturi si Foietaje
Caramele rustice