Se aseaza o jumatate din foi pe masa de lucru, se aseaza feliute de gouda (cascaval) taiate pe lung in fasii de 2 cm, peste gouda se aseaza felii, de asemenea taiate pe lung in fasii de 2 cm, de jambon sau sunca de Praga sau bacon. Se aseaza apoi celelalte foi, se ung cu unt topit si se ruleaza. Se taie foile cu umplutura in rondele, se aseaza intr-o tava unsa tapetata cu hartie sau/si unt, se ung cu ou batut, se introduc in cuptorul incalzit in prealabil. Se coc la foc iute (depinde de cuptor) ! Se scot intr-un vas, preferabil de yena, se acopera pentru 10-20 minute cu un servet umed. Sunt buni si calzi si reci
Reteta de turta dulce cu miere. Turta dulce cu miere reteta simpla si delicioasa. Turta dulce decoarata cu glazura regala....
Turta dulce cu miereReteta de faguri deliciosi. Cum se face acasa reteta de faguri deliciosi.
Faguri deliciosiDe Sarbatori, am pregatit cotlet de porc la cuptor, cu costite, cartofi si mirodenii.
Cotlet de porc, cu legume si mirodenii, la cuptorRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii