autor:

Eugénia (Mihai ) DELAD

» » , Aperitive, Aperitive

Melcisori aperitiv

Autor: Eugénia (Mihai ) DELAD (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 05 februarie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Eugénia (Mihai ) DELAD (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 05 februarie 2011

Ingrediente
Foi de placinta, 250 gr. gouda light, 200 gr. jambon degresat, un ou, 2 linguri unt.

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

7 voturi

Mod de preparare

Se aseaza o jumatate din foi pe masa de lucru, se aseaza feliute de gouda (cascaval) taiate pe lung in fasii de 2 cm, peste gouda se aseaza felii, de asemenea taiate pe lung in fasii de 2 cm, de jambon sau sunca de Praga sau bacon. Se aseaza apoi celelalte foi, se ung cu unt topit si se ruleaza. Se taie foile cu umplutura in rondele, se aseaza intr-o tava unsa tapetata cu hartie sau/si unt, se ung cu ou batut, se introduc in cuptorul incalzit in prealabil. Se coc la foc iute (depinde de cuptor) ! Se scot intr-un vas, preferabil de yena, se acopera pentru 10-20 minute cu un servet umed. Sunt buni si calzi si reci
Daca ti-a placut reteta noastra "Melcisori aperitiv" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Pasta de somon

Pasta de somon

Cel mai tare-mi pune imaginatia pe bigudiuri micul-dejun. Nu-l sar niciodata, nu functionez fara

10 voturi    3 comentarii
10 min
Aperitive cu carne
Taouk

Taouk

Am spalat pieptul de pui si l-am taiat cubulete nu foarte mari.Am curatat si pisat usturoiul, iar

2 voturi    0 comentarii
20 min
Aperitive cu carne

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • iuliana tarnoveanu

    iuliana tarnoveanu (Chef de cuisine) , 08 februarie 2011

    Arata bine!

  • Camelia Grosu

    Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 08 februarie 2011

    Deliciosi. Daca puneai 5 fotografii luai de 10 ori mai multe puncte.

  • Mihaela11

    Mihaela11 (Chef de cuisine) , 07 februarie 2011

    Foarte buni si apetisanti!******

    • Sidy

      Sidy (Chef de cuisine) , 07 februarie 2011

      Eu am sa iau...doi asa calzi ! Buni, buni...tare buni !

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

30 min

7 voturi

Ingrediente

  • Foi de placinta
  • 250 gr. gouda light
  • 200 gr. jambon degresat
  • un ou
  • 2 linguri unt.

Raporteaza reteta

Retete
de Eugénia (Mihai ) DELAD
Salata « vendredi »

Salata « vendredi »

Se spala salata si se rupe ( nu se taie cu cutitul), se taie ardeiul lamele. Se pune intr-un castron

3 voturi    3 comentarii
10 min
Salate reci
Supa asiatica de creveti la wok

Supa asiatica de creveti la wok

Se pun mai intai ciupercile la hidratat intr-un bol cu apa, in cazul in care folosim ciuperci deshidratate

5 voturi    3 comentarii
20 min
Supe de carne
Quiche Lorraine (varianta traditionala)

Quiche Lorraine (varianta traditionala)

Quiche Lorraine, una dintre cele mai traditionale retete culinare ale gastronomiei franceze, se prepara

12 voturi    3 comentarii
40 min
Aperitive cu oua

iuliana tarnoveanu (Chef de cuisine)

Arata bine!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Pogacele din foietaj Pogacele din foietaj

Dezghetam aluatul la temperatura camerei, apoi il întindem putin. Cu un pahar, decupam aluatul. Pe fiecare disc de aluat, punem

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
DROB DE PUI