Melcisori aperitiv

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa
Melcisori aperitiv

Ingrediente

  • Foi de placinta
  • 250 gr. gouda light
  • 200 gr. jambon degresat
  • un ou
  • 2 linguri unt.

Mod de preparare

Se aseaza o jumatate din foi pe masa de lucru, se aseaza feliute de gouda (cascaval) taiate pe lung in fasii de 2 cm, peste gouda se aseaza felii, de asemenea taiate pe lung in fasii de 2 cm, de jambon sau sunca de Praga sau bacon. Se aseaza apoi celelalte foi, se ung cu unt topit si se ruleaza. Se taie foile cu umplutura in rondele, se aseaza intr-o tava unsa tapetata cu hartie sau/si unt, se ung cu ou batut, se introduc in cuptorul incalzit in prealabil. Se coc la foc iute (depinde de cuptor) ! Se scot intr-un vas, preferabil de yena, se acopera pentru 10-20 minute cu un servet umed. Sunt buni si calzi si reci

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pere in aluat umplute cu crema de nuci

Pere in aluat umplute cu crema de nuci

Pregatim perele.

Pere in aluat umplute cu crema de nuci
Aripioare de pui la cuptor. Reteta simpla, delicioasa si foarte usor de preparat

Aripioare de pui la cuptor. Reteta simpla, delicioasa si foarte usor de preparat

Prepara aripioare de pui la cuptor cu boia, usturoi, sare si piper. O reteta simpla, delicioasa si foarte usor de facut,...

Aripioare de pui la cuptor. Reteta simpla, delicioasa si foarte usor de preparat
Chiftelute de pui in sos de rosii cu piure de cartofi. Reteta delicioasa si usor de preparat

Chiftelute de pui in sos de rosii cu piure de cartofi. Reteta delicioasa si usor de preparat

Descopera cum sa prepari chiftelute de pui in sos de rosii cu piure de cartofi, o reteta delicioasa si usor de preparat....

Chiftelute de pui in sos de rosii cu piure de cartofi. Reteta delicioasa si usor de preparat
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise