Portocala se spala sub jet fierbinte de apa, se sterge cu un servet si se da pe razatoare (se pastreaza o lingurita rasa). Se decojeste complet portocala, iar feliile de toate pielitele. Mango se curata, iar pulpa se taie cubulete. Bulbii de arpagic se curata si se toaca. Se spala firele de coriandru, se rup frunzele si se toaca. Pestele se sareaza si se prajeste in ulei incins cam 3 min. pe fiecare parte. Cand terminam de prajit pestele luam fileurile si le pastram la cald, se adauga feliile de portocala si coaja rasa si se lasa pe foc 1 min.
Luam fileurile si le pastram la cald. In putin ulei se caleste arpagicul, apoi se pun cuburile de mango. Se inglobeaza pasta de curry si crema de branza, se lasa sa scada totul 1 min. Se serveste pestele cu masa de fructe si legume. Se orneaza fiecare portie cu frunze tocate de coriandru.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii