autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu peste

Merluciu fript in tigaie cu smantana

Autor: jonny26 (Maestru bucatar)   
    Reteta postata pe: 13 aprilie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: jonny26 (Maestru bucatar)   
Reteta postata pe: 13 aprilie 2010

Ingrediente
merluciu file-1500g, smanatana-500ml, unt-100g, usturoi, patrunjel verde, piper, sare

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Se topeste untul intr-o tigaie incapatoare, la foc mic se caleste usturoiul timp de 3 min. Se adauga pestele si se frige la foc potrivit timp de 8 min pe fiecare parte pana capata o culoare brun-aurie. Se adauga amestecand smantana sarea,piperul si jumate din cantitatea de patrunjel tocat, apoi se inabusa totul inca 2 min.
Se poate servi cu pireu, cartofi pai, orez cu legume,etc
Daca ti-a placut reteta noastra "Merluciu fript in tigaie cu smantana" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Marinata de peste cu lamaie si usturoi

Marinata de peste cu lamaie si usturoi

Pestele curatat(fara cap si coada) se taie felii de doua degete. In vasul in care vrem sa-l fierbem,

13 voturi    3 comentarii
6h 10 min
Mancaruri cu peste
Scoici cu legume

Scoici cu legume

Lasam scoicile la decongelat, apoi le spalam bine sub cateva jeturi de apa rece si le punem intr-o

17 voturi    5 comentarii
30 min
Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Camelia Grosu

    Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 15 aprilie 2010

    Cred ca este bun asa cu smantana.

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Camelia Grosu

Camelia Grosu (Chef de cuisine)

Cred ca este bun asa cu smantana.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Salau in dovleac placintar Salau in dovleac placintar

Se taie capac la dovleac, se scot semintele si o mare cantitate din miez cu ajutorul unei linguri. Se sareaza pestii, se condimenteaza

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Pastrav la cuptor si orez cu legume. Pastrav la cuptor si orez cu legume.

Pentru pastrav. Pentru inceput punem cuptorul la incins, 200 grade C. Pestele se spala bine cu apa rece, apoi se pune intr-o tava

2 voturi    1 comentariu
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
File de pangasius in hartie pergament