Se topeste untul intr-o tigaie incapatoare, la foc mic se caleste usturoiul timp de 3 min. Se adauga pestele si se frige la foc potrivit timp de 8 min pe fiecare parte pana capata o culoare brun-aurie. Se adauga amestecand smantana sarea,piperul si jumate din cantitatea de patrunjel tocat, apoi se inabusa totul inca 2 min.
Se poate servi cu pireu, cartofi pai, orez cu legume,etc

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii