autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu peste

Merluciu fript in tigaie cu smantana

Autor: jonny26 (Maestru bucatar)   
    Reteta postata pe: 13 aprilie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: jonny26 (Maestru bucatar)   
Reteta postata pe: 13 aprilie 2010

Ingrediente
merluciu file-1500g, smanatana-500ml, unt-100g, usturoi, patrunjel verde, piper, sare

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Se topeste untul intr-o tigaie incapatoare, la foc mic se caleste usturoiul timp de 3 min. Se adauga pestele si se frige la foc potrivit timp de 8 min pe fiecare parte pana capata o culoare brun-aurie. Se adauga amestecand smantana sarea,piperul si jumate din cantitatea de patrunjel tocat, apoi se inabusa totul inca 2 min.
Se poate servi cu pireu, cartofi pai, orez cu legume,etc
Daca ti-a placut reteta noastra "Merluciu fript in tigaie cu smantana" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Scoici cu legume

Scoici cu legume

Lasam scoicile la decongelat, apoi le spalam bine sub cateva jeturi de apa rece si le punem intr-o

17 voturi    5 comentarii
30 min
Mancaruri cu peste
File de pastrav in unt cu migdale

File de pastrav in unt cu migdale

1. Fileul de pastrav se clateste usor, se zavanta, se stropeste cu putina zeama de lamaie si se sareaza

0 voturi    1 comentariu
30 min
Mancaruri cu peste

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Camelia Grosu

    Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 15 aprilie 2010

    Cred ca este bun asa cu smantana.

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Camelia Grosu

Camelia Grosu (Chef de cuisine)

Cred ca este bun asa cu smantana.

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu peste

Crochete de peste cu 4 sosuri Crochete de peste cu 4 sosuri

Crochete de peste: Se curata pestele, se spala si se fierbe inabusit, cu sare si ceapa tocata marunt. Se prepara un sos alb facut din

1 vot    0 comentarii
30 min
Aperitive
Ardei grasi umpluti cu salata de peste Ardei grasi umpluti cu salata de peste

Taiem ardeii pe jumatate (pe verticala) pastrand coditele. Ii curatam de seminte si de nervuri,ii spalam si apoi ii stergem de apa. Intr-un

0 voturi    0 comentarii
20 min
Aperitive
Pangasius cu dovlecei si sos Tzatziki