Se topeste untul intr-o tigaie incapatoare, la foc mic se caleste usturoiul timp de 3 min. Se adauga pestele si se frige la foc potrivit timp de 8 min pe fiecare parte pana capata o culoare brun-aurie. Se adauga amestecand smantana sarea,piperul si jumate din cantitatea de patrunjel tocat, apoi se inabusa totul inca 2 min.
Se poate servi cu pireu, cartofi pai, orez cu legume,etc

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii