autor:

» » Mancaruri cu peste

Merluciu fript in tigaie cu smantana

Autor: jonny26 (Maestru bucatar)   
    Reteta postata pe: 13 aprilie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: jonny26 (Maestru bucatar)   
Reteta postata pe: 13 aprilie 2010

Ingrediente
merluciu file-1500g, smanatana-500ml, unt-100g, usturoi, patrunjel verde, piper, sare

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Se topeste untul intr-o tigaie incapatoare, la foc mic se caleste usturoiul timp de 3 min. Se adauga pestele si se frige la foc potrivit timp de 8 min pe fiecare parte pana capata o culoare brun-aurie. Se adauga amestecand smantana sarea,piperul si jumate din cantitatea de patrunjel tocat, apoi se inabusa totul inca 2 min.
Se poate servi cu pireu, cartofi pai, orez cu legume,etc
Daca ti-a placut reteta noastra "Merluciu fript in tigaie cu smantana" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
STORCEAG ca la  SF.GHEORGHE

STORCEAG ca la SF.GHEORGHE

- Se pun 2 litri apă cu sarea şi piperul la fiert -Se taie în bucăţele cât mai mărunte

9 voturi    2 comentarii
1h 20 min
Mancaruri cu peste
Peste la cuptor cu garnitura de orez

Peste la cuptor cu garnitura de orez

1. Pestele se curata si se spala in citeva ape; 2. Ceapa, patrunjelul, usturoiul de toaca marunt; 3.

2 voturi    2 comentarii
2h
Mancaruri cu peste

  • 1 comentariu

  • Camelia Grosu

    Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 15 aprilie 2010

    Cred ca este bun asa cu smantana.

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

0 voturi

Ingrediente

  • merluciu file-1500g
  • smanatana-500ml
  • unt-100g
  • usturoi
  • patrunjel verde
  • piper
  • sare

Raporteaza reteta

Camelia Grosu

Camelia Grosu (Chef de cuisine)

Cred ca este bun asa cu smantana.

Retete

din Mancaruri cu peste

Pilaf grecesc cu creveti si ierburi Pilaf grecesc cu creveti si ierburi

Se spala bine crevetii si se pun la fiert in apa clocotita 5 minute, dupa care se strecoara si se dau de o parte.Incalziti uleiul de

0 voturi    1 comentariu
nespecificat
Mancaruri cu peste
Mici din carne de peste Mici din carne de peste

Feliile de pește se pun în apă cu sare și zeamă de lămâie pentru 10-15 minute. După aceea se scurg bine şi se pun

1 vot    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu peste
Pastrav Meuniere