Peștele se spală bine și se poate tăia în două - așa cum am procedat eu (m-am gândit că este mai ușor de mâncat :))
Se aranjează într-o tavă unsă cu puțin ulei de măsline.
Se condimentează cu sare și piper proaspăt măcinat.
Se stropește cu zeama de la 1 lămâie, cu vin și suc de roșii.
Usturoiul se curăță și se taie feliuțe, apoi se presară în tavă.
Amestecăm bulionul de ardei cu 100 ml apă și stropim peștele.
Se dă la cuptor (încălzit în prealabil la 190 grade C) pentru 45-50 minute.
Servim cu cartofi natur și ornăm cu felii de lămâie.
Poftă bună!

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii