autor:

nela

» » Mancaruri cu peste

Merlucius cu fasole verde frantuzeasca

Autor: nela (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 12 februarie 2013

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: nela (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 12 februarie 2013

Ingrediente
500 g merlucius, 400 g fasole verde frantuzeasca, 3 catei mari de usturoi, ulei, sare, apa

Dificultate: Redusa Timp: 1h 12 min

4 voturi

Mod de preparare

Se spala bine, bine, pestele si se usuca cu un prosop de hartie. Se sareaza si se pune la prajit intr-o tigaie cu uleiul incins. Se scoate tot pe un servet de hartie.
Se pune 1 litru de apa la fiert cu putina sare. Cand apa clocoteste se pune fasolea congelata si se lasa sa fiarba 10-12 minute, pana se inmoaie, dar nu prea tare.
Din usturoi se face mujdei care se potriveste foarte bine atat cu pestele cat si cu garnitura.
Ca bautura este recomandat vinul alb demisec.
Merge excelent si cu un pahar de bere.
Eu am avut in casa vin rosu. A fost foarte bun.
O reteta simpla, simpla care leaga ziua de azi cu cea de maine.
Daca ti-a placut reteta noastra "Merlucius cu fasole verde frantuzeasca" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Caras cu lamaie si usturoi la cuptor

Caras cu lamaie si usturoi la cuptor

Pestele se curata,se spala si se lasa la scurs. Usturoiul se curata ,apoi se zdrobeste .Facem un

13 voturi    9 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu peste
Peste la gratar cu cartofi natur

Peste la gratar cu cartofi natur

Pestele se curata se spala se sterge si se pune pe grill, nu se da cu sare sa nu se prinda, cartofii

21 voturi    2 comentarii
1h
Mancaruri cu peste

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 12 februarie 2013

    rapid,gustos si sanatos...

Dificultate

Redusa

Timp

1h 12 min

4 voturi

Ingrediente

  • 500 g merlucius
  • 400 g fasole verde frantuzeasca
  • 3 catei mari de usturoi
  • ulei
  • sare
  • apa

Raporteaza reteta

Retete
de nela
Tort cu cremă de cacao si dulceaţă de gutui

Tort cu cremă de cacao si dulceaţă de gutui

Se separă albuşurile de gălbenuşuri, si se bat cu 8 linguri de zahăr. Se consideră terminată

8 voturi    0 comentarii
2h 15 min
Torturi
Salată de legume fierte şi piept de curcan

Salată de legume fierte şi piept de curcan

Se taie în cubuleţe cartofii, morcovul şi pieptul de curcan, care sunt deja gata fierte şi răcite.

7 voturi    7 comentarii
2h 30 min
Salate reci
Mamaliga dezvelita

Mamaliga dezvelita

Pun pe foc un ceaun cu apa rece, sarea si malaiul in ploaie. Amestec continuu ca sa nu faca cocoloase.

13 voturi    9 comentarii
45 min
Mancaruri cu carne
valentina ionita

valentina ionita (Chef de cuisine)

rapid,gustos si sanatos...

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Tarta cu ton si legume Tarta cu ton si legume

Pregatim intai legumele pentru umplutura. Taiem ardeii cuburi si ceapa si le calim in cele 2 linguri de ulei pana se inmoaie putin. Patrunjelul

1 vot    0 comentarii
1h 15 min
Aperitive
Peste asiatic Peste asiatic

Intr-un castron se amesteca toate ingredientele pentru marinada,se adauga pestele, se amesteca bine sa fie cuprins pestele in totalitate

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu peste
Guvizi in sos de rosii