autor:

nela

» » Mancaruri cu peste

Merlucius cu fasole verde frantuzeasca

Autor: nela (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 12 februarie 2013

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: nela (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 12 februarie 2013

Ingrediente
500 g merlucius, 400 g fasole verde frantuzeasca, 3 catei mari de usturoi, ulei, sare, apa

Dificultate: Redusa Timp: 1h 12 min

4 voturi

Mod de preparare

Se spala bine, bine, pestele si se usuca cu un prosop de hartie. Se sareaza si se pune la prajit intr-o tigaie cu uleiul incins. Se scoate tot pe un servet de hartie.
Se pune 1 litru de apa la fiert cu putina sare. Cand apa clocoteste se pune fasolea congelata si se lasa sa fiarba 10-12 minute, pana se inmoaie, dar nu prea tare.
Din usturoi se face mujdei care se potriveste foarte bine atat cu pestele cat si cu garnitura.
Ca bautura este recomandat vinul alb demisec.
Merge excelent si cu un pahar de bere.
Eu am avut in casa vin rosu. A fost foarte bun.
O reteta simpla, simpla care leaga ziua de azi cu cea de maine.
Daca ti-a placut reteta noastra "Merlucius cu fasole verde frantuzeasca" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Somon in crusta de pesto cu menta si fistic

Somon in crusta de pesto cu menta si fistic

Pentru sosul pesto, punem toate ingredientele in blender si le mixam pana obtinem o pasta fina. Daca

4 voturi    4 comentarii
2h
Mancaruri cu peste
FILETE DE PANGA LA CUPTOR

FILETE DE PANGA LA CUPTOR

Se spala si se aseaza pestele in tava unsa in prealabil cu putin ulei. Se presara pe deasupra cu

10 voturi    3 comentarii
20 min
Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 12 februarie 2013

    rapid,gustos si sanatos...

Dificultate

Redusa

Timp

1h 12 min

4 voturi

Ingrediente

  • 500 g merlucius
  • 400 g fasole verde frantuzeasca
  • 3 catei mari de usturoi
  • ulei
  • sare
  • apa

Raporteaza reteta

Retete
de nela
Tort cu cremă de cacao si dulceaţă de gutui

Tort cu cremă de cacao si dulceaţă de gutui

Se separă albuşurile de gălbenuşuri, si se bat cu 8 linguri de zahăr. Se consideră terminată

8 voturi    0 comentarii
2h 15 min
Torturi
Salată de legume fierte şi piept de curcan

Salată de legume fierte şi piept de curcan

Se taie în cubuleţe cartofii, morcovul şi pieptul de curcan, care sunt deja gata fierte şi răcite.

8 voturi    7 comentarii
2h 30 min
Salate reci
Mamaliga dezvelita

Mamaliga dezvelita

Pun pe foc un ceaun cu apa rece, sarea si malaiul in ploaie. Amestec continuu ca sa nu faca cocoloase.

13 voturi    9 comentarii
45 min
Mancaruri cu carne
valentina ionita

valentina ionita (Chef de cuisine)

rapid,gustos si sanatos...

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Somon la cuptor in crusta de aluat fraged Somon la cuptor in crusta de aluat fraged

Mai intai vom pregati aluatul, ca sa aiba timp sa se odihneasca. Intr-un vas punem faina si sarea, peste care vom adauga untul rece,

1 vot    0 comentarii
2h 30 min
Mancaruri cu carne
Lup de mare cu legume si orez negru Lup de mare cu legume si orez negru

Pestele curatat se pune la marinat pentru cel putin 30 min, impreuna cu continutul plicului de condiment lichid. Dupa marinare punem

0 voturi    0 comentarii
55 min
Mancaruri cu peste
Risotto cu legume si peste