Se spala bine, bine, pestele si se usuca cu un prosop de hartie. Se sareaza si se pune la prajit intr-o tigaie cu uleiul incins. Se scoate tot pe un servet de hartie.
Se pune 1 litru de apa la fiert cu putina sare. Cand apa clocoteste se pune fasolea congelata si se lasa sa fiarba 10-12 minute, pana se inmoaie, dar nu prea tare.
Din usturoi se face mujdei care se potriveste foarte bine atat cu pestele cat si cu garnitura.
Ca bautura este recomandat vinul alb demisec.
Merge excelent si cu un pahar de bere.
Eu am avut in casa vin rosu. A fost foarte bun.
O reteta simpla, simpla care leaga ziua de azi cu cea de maine.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii