Merlucius cu fasole verde frantuzeasca

Timp pregatire
72 minute
Complexitate
redusa
Merlucius cu fasole verde frantuzeasca

Ingrediente

  • 500 g merlucius
  • 400 g fasole verde frantuzeasca
  • 3 catei mari de usturoi
  • ulei
  • sare
  • apa

Mod de preparare

Se spala bine, bine, pestele si se usuca cu un prosop de hartie. Se sareaza si se pune la prajit intr-o tigaie cu uleiul incins. Se scoate tot pe un servet de hartie.

Se pune 1 litru de apa la fiert cu putina sare. Cand apa clocoteste se pune fasolea congelata si se lasa sa fiarba 10-12 minute, pana se inmoaie, dar nu prea tare.

Din usturoi se face mujdei care se potriveste foarte bine atat cu pestele cat si cu garnitura.

Ca bautura este recomandat vinul alb demisec.

Merge excelent si cu un pahar de bere.

Eu am avut in casa vin rosu. A fost foarte bun.

O reteta simpla, simpla care leaga ziua de azi cu cea de maine.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese

Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese

Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese, un desert rapid si delicios, perfect pentru orice ocazie. Incearca reteta...

Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese
Orez cu carne de porc

Orez cu carne de porc

Reteta de orez cu carne de porc. Cum prepari acasa cea mai buna reteta de orez cu carne de porc.

Orez cu carne de porc
Gutui coapte cu sirop de vin rosu

Gutui coapte cu sirop de vin rosu

Gutui coapte cu sirop de vin rosu. Gutuile se spala bine, se taie in sferturi sau pe jumatati, in functie de preferinte si se...

Gutui coapte cu sirop de vin rosu
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise