autor:

gily

» » Aperitive

mic dejun a la Gily

Autor: gily (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 02 februarie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: gily (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 02 februarie 2010

Ingrediente
1 ou, 50g prosciutto,o rosie,50g cascaval.

Dificultate: Redusa Timp: 15 min

5 voturi

Mod de preparare

oul se prajeste in tigaie dupa preferinta tare sau moale,prosciutto se trage intr o tigaie pana devine crocant dupa care se pun pe o farfurie alaturi de rosia si cascavalul taiate felii.
pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "mic dejun a la Gily" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu oua
Ochiuri cu mamaliguta si brinza telemea

Ochiuri cu mamaliguta si brinza telemea

Se aduga malaiul, apa. Cand mamaliguta e aproape gata, se adauga ouale ochiuri, brinza rasa, se aseaza

2 voturi    4 comentarii
1h
Aperitive cu oua
Rulada de carne cu ou

Rulada de carne cu ou

Pasul 1. Carnea tocata impreuna cu mararul tocat si cu miezul de paine inmuiat in apa si stors bine

11 voturi    4 comentarii
15 min
Aperitive cu oua

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 03 februarie 2010

    Mmm ce bun!

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 02 februarie 2010

    Hmmm,ce mic dejun copios!!!

Dificultate

Redusa

Timp

15 min

5 voturi

Ingrediente

  • 1 ou
  • 50g prosciutto,o rosie,50g cascaval.

Raporteaza reteta

Retete
de gily
BURITTO

BURITTO

Toate ingredientele se taie julien, se trag intr-o tigaie cu ulei incins. in prealabil se incinge

15 voturi    2 comentarii
40 min
Mancaruri cu carne
PASTRAV PE PAT DE LEGUME LA CUPTOR

PASTRAV PE PAT DE LEGUME LA CUPTOR

Tava de cuptor se unge cu ulei de masline, in care se fac 3 paturi formate din: rondele de rosii,

31 voturi    11 comentarii
1h
Mancaruri cu peste
VARZA -A -LA GILY

VARZA -A -LA GILY

Varza de toaca si se pune la fiert. Alaturi intr-o tigaie se pune carnea la calit, cand este aproape

3 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Mancaruri cu carne

Cely Snijec (Chef de cuisine)

Mmm ce bun!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu oua

Balmos ca la Buzau Balmos ca la Buzau

Se pune la fiert apa cu un praf de sare si un pic de faina de porumb. Cand a fiert, se mai adauga faina pana se formeaza o mamaliga

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive
Bulete de parmezan Bulete de parmezan

Albusul il bati cu furculita pana cand devine o spuma lejera. Adaugi parmezanul si framanti usor cu mana. In functie de cat de mare

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aperitive
BULZ