autor:

gily

» » Aperitive

clatite umplute cu piept de pui

Autor: gily (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 16 aprilie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: gily (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 16 aprilie 2010

Ingrediente
pt. clatite: 2 oua, 200 g faina, 300 ml lapte, sare, piper, marar., pt. umplutura: 1 piept de pui, 5 ciuperci, cascaval afumat, 1 ou, 1 legatura ceapa verde, 1 legatura patrunjel, busuioc, sare, piper.

Dificultate: Redusa Timp: 1h

9 voturi

Mod de preparare

Pieptul de pui se fierbe, se taie in cubulete si se caleste impreuna cu ciupercile, ceapa dupa care se adauga si verdeata. Dupa ce s-a racit compozitia se adauga 1 ou pt. omogenizare. Pe fiecare clatita in parte se rade cascaval si se adauga compozitiesi se ruleaza. Dupa ce au fost umplute toate clatitele se dau la cuptor 15 min.

Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "clatite umplute cu piept de pui" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Piftie de ciolan afumat

Piftie de ciolan afumat

Se curata bine ciolanul (daca e nevoie il parliti putin la aragaz) si il radeti cu un cutit, spalati-l

47 voturi    9 comentarii
2h 30 min
Aperitive cu carne
Drob de pui

Drob de pui

Se pun la fiert pipotele, inimile și ficățeii spălați și curățați bine, cu puțină sare.

1 vot    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 6 comentarii

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 09 mai 2010

    O bunatate !

  • liliana hristova

    liliana hristova (Chef de cuisine) , 27 aprilie 2010

    wow,trebuie incercate

  • gily , 19 aprilie 2010

    aveti dreptate cu smantana...

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 19 aprilie 2010

      Foarte bune, chiar pe placul meu, mai au si busuioc, imi plac si mai mult, felicitari!

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 19 aprilie 2010

      Delicioase

    • Camelia Grosu

      Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 19 aprilie 2010

      Cred ca sunt foarte bune. Niste smantana cand le servesti nu cred ca ar strica (parerea mea).

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h

9 voturi

Ingrediente

  • pt. clatite: 2 oua
  • 200 g faina
  • 300 ml lapte
  • sare
  • piper
  • marar.
  • pt. umplutura: 1 piept de pui
  • 5 ciuperci
  • cascaval afumat
  • 1 ou
  • 1 legatura ceapa verde
  • 1 legatura patrunjel
  • busuioc
  • sare
  • piper.

Raporteaza reteta

Retete
de gily
BURITTO

BURITTO

Toate ingredientele se taie julien, se trag intr-o tigaie cu ulei incins. in prealabil se incinge

15 voturi    2 comentarii
40 min
Mancaruri cu carne
PASTRAV PE PAT DE LEGUME LA CUPTOR

PASTRAV PE PAT DE LEGUME LA CUPTOR

Tava de cuptor se unge cu ulei de masline, in care se fac 3 paturi formate din: rondele de rosii,

31 voturi    11 comentarii
1h
Mancaruri cu peste
VARZA -A -LA GILY

VARZA -A -LA GILY

Varza de toaca si se pune la fiert. Alaturi intr-o tigaie se pune carnea la calit, cand este aproape

3 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Mancaruri cu carne

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Covrigi de primavara Covrigi de primavara

Tai aluatul de foietaj fasii de vreo 5 cm, pun in mijlocul fasiei de aluat mozarella rasa, salam tocat marunt si parmezan ras. Dupa

0 voturi    0 comentarii
25 min
Aluaturi si Foietaje
Mistreti surpriza (carnaciori inveliti in aluat) Mistreti surpriza (carnaciori inveliti in aluat)

1. Pentru inceput facem aluatul, amestecand toate ingredientele enumerate...va trebui sa aiba consistenta unui aluat pentru placinte:

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Drob de Craciun