autor:

gily

» » Aperitive

clatite umplute cu piept de pui

Autor: gily (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 16 aprilie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: gily (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 16 aprilie 2010

Ingrediente
pt. clatite: 2 oua, 200 g faina, 300 ml lapte, sare, piper, marar., pt. umplutura: 1 piept de pui, 5 ciuperci, cascaval afumat, 1 ou, 1 legatura ceapa verde, 1 legatura patrunjel, busuioc, sare, piper.

Dificultate: Redusa Timp: 1h

9 voturi

Mod de preparare

Pieptul de pui se fierbe, se taie in cubulete si se caleste impreuna cu ciupercile, ceapa dupa care se adauga si verdeata. Dupa ce s-a racit compozitia se adauga 1 ou pt. omogenizare. Pe fiecare clatita in parte se rade cascaval si se adauga compozitiesi se ruleaza. Dupa ce au fost umplute toate clatitele se dau la cuptor 15 min.

Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "clatite umplute cu piept de pui" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Covridog (crenvursti in aluat)

Covridog (crenvursti in aluat)

Mai intai ne ocupam de drojdie, pe care o frecam impreuna cu zaharul, folosind o lingura de lemn,

3 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Drob cu ficat de pui

Drob cu ficat de pui

Ficatul se spala bine in apa rece ,se curata de impuritati,se pune pe urma la fiert in apa clocotita

26 voturi    4 comentarii
2h
Aperitive cu carne

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei

Panini Maker

- 28 %
249.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 6 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 09 mai 2010

    O bunatate !

  • liliana hristova

    liliana hristova (Chef de cuisine) , 27 aprilie 2010

    wow,trebuie incercate

  • Fara foto

    gily , 19 aprilie 2010

    aveti dreptate cu smantana...

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 19 aprilie 2010

      Foarte bune, chiar pe placul meu, mai au si busuioc, imi plac si mai mult, felicitari!

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 19 aprilie 2010

      Delicioase

    • Camelia Grosu

      Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 19 aprilie 2010

      Cred ca sunt foarte bune. Niste smantana cand le servesti nu cred ca ar strica (parerea mea).

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h

9 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de gily
BURITTO

BURITTO

Toate ingredientele se taie julien, se trag intr-o tigaie cu ulei incins. in prealabil se incinge

15 voturi    2 comentarii
40 min
Mancaruri cu carne
PASTRAV PE PAT DE LEGUME LA CUPTOR

PASTRAV PE PAT DE LEGUME LA CUPTOR

Tava de cuptor se unge cu ulei de masline, in care se fac 3 paturi formate din: rondele de rosii,

31 voturi    11 comentarii
1h
Mancaruri cu peste
VARZA -A -LA GILY

VARZA -A -LA GILY

Varza de toaca si se pune la fiert. Alaturi intr-o tigaie se pune carnea la calit, cand este aproape

3 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Mancaruri cu carne

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Adauga reteta
Retete

din Aperitive cu carne

Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Pogacele din foietaj Pogacele din foietaj

Dezghetam aluatul la temperatura camerei, apoi il întindem putin. Cu un pahar, decupam aluatul. Pe fiecare disc de aluat, punem

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
CLATITE APERITIV