Mic-dejun Regal. Nu degeaba micul dejun este considerat cea mai importanta masa a zilei si se spune ca trebuie sa il servesti ca un rege.Inspirata de acest adevar am pregatit un mic-dejun Regal.
Nu degeaba micul dejun este considerat cea mai importanta masa a zilei si se spune ca trebuie sa il servesti ca un rege.Inspirata de acest adevar am pregatit un mic-dejun "regal" pentru sotul meu:
Felia de paine o decupezi in mijloc si o asezi pe 6 felii de bacon usor suprapuse.
Spargi oul in decupaj si invelesti totul in feliile de bacon.
Prajesti "sendvisul" astfel format pe ambele parti, pana cand se rumeneste.
Servesti cu mare dragoste.
Reteta de zmeurata de casa. Cum se face zmeurata de casa reteta de lichior de zmeura.
Zmeurata de casaReteta de paste cu vinete. Cum faci acasa paste cu vinete reteta simpla si delicioasa.
Paste cu vinete
Comentarii
Adaugă comentariu