autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu peste

Mici de peste picanti (crap)

Autor: MARIAN (Maestru bucatar)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 28 iulie 2013

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: MARIAN (Maestru bucatar)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 28 iulie 2013

Ingrediente
- 4 kg crap proaspat., , - 2 lingurite piper., , - 2 lingurite boia de ardei dulce., , - 2 lingurite boia de ardei iute., , - 2 lingurite de bicarbonat., , - sare(dupa gust)., , - 3 capatâni de usturoi (potrivite)., , - 3 linguri de ulei(preferabil ulei de masline)., , - 4 lingurite cimbru., , optional - condimente mici.

Dificultate: Medie Timp: 4h

6 voturi

Mod de preparare

1. Se scot filetele de peste (se lasa pielea pt a avea putina grasime).



2. Se taie cubulete pentru tocat.



3. Se toaca.



4. Se adauga condimentele si usturoiul.



5. Se amesteca si se da inca o data prin masina de tocat.



6. Se lasa la frigider circa 1-2 ore.



7. Se scoate de la frigider, se formeaza mici.



8. Se pun pe gratar, dry cooker etc.
Daca ti-a placut reteta noastra "Mici de peste picanti (crap)" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Somon la cuptor cu legume

Somon la cuptor cu legume

Legumele se pun la calit intr-o tigaie cu putin unt. Somonul se spala, se unge cu putin ulei si sare

2 voturi    5 comentarii
35 min
Mancaruri cu peste
CARAS PRAJIT

CARAS PRAJIT

Pestele se curata,se spala,se zvanta bine,se fac crestaturi pe fiecare parte a pestelui la distanta

17 voturi    4 comentarii
20 min
Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

Multi Trimmer 8 in 1

- 20 %
189.99 lei
151.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Fara foto

    Maduttza Daniela , 29 iulie 2013

    Reteta lui tatiii:D

Dificultate

Medie

Timp

4h

6 voturi

Ingrediente

  • - 4 kg crap proaspat.
  • - 2 lingurite piper.
  • - 2 lingurite boia de ardei dulce.
  • - 2 lingurite boia de ardei iute.
  • - 2 lingurite de bicarbonat.
  • - sare(dupa gust).
  • - 3 capatâni de usturoi (potrivite).
  • - 3 linguri de ulei(preferabil ulei de masline).
  • - 4 lingurite cimbru.
  • optional - condimente mici.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Pastrav la cuptor si orez cu legume. Pastrav la cuptor si orez cu legume.

Pentru pastrav. Pentru inceput punem cuptorul la incins, 200 grade C. Pestele se spala bine cu apa rece, apoi se pune intr-o tava

2 voturi    1 comentariu
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Peste al cartoccio sau in punga la cuptor Peste al cartoccio sau in punga la cuptor

Dupa ce ati curatat pestii de solzi si de interioare, ii uscati de apa. In burta lor introduceti 1/2 catei de usturoi, frunzele de

8 voturi    5 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Chiftelute de guvizi de apa dulce marinate