autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu peste

Mici de peste picanti (crap)

Autor: MARIAN (Maestru bucatar)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 28 iulie 2013

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: MARIAN (Maestru bucatar)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 28 iulie 2013

Ingrediente
- 4 kg crap proaspat., , - 2 lingurite piper., , - 2 lingurite boia de ardei dulce., , - 2 lingurite boia de ardei iute., , - 2 lingurite de bicarbonat., , - sare(dupa gust)., , - 3 capatâni de usturoi (potrivite)., , - 3 linguri de ulei(preferabil ulei de masline)., , - 4 lingurite cimbru., , optional - condimente mici.

Dificultate: Medie Timp: 4h

7 voturi

Mod de preparare

1. Se scot filetele de peste (se lasa pielea pt a avea putina grasime).



2. Se taie cubulete pentru tocat.



3. Se toaca.



4. Se adauga condimentele si usturoiul.



5. Se amesteca si se da inca o data prin masina de tocat.



6. Se lasa la frigider circa 1-2 ore.



7. Se scoate de la frigider, se formeaza mici.



8. Se pun pe gratar, dry cooker etc.
Daca ti-a placut reteta noastra "Mici de peste picanti (crap)" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Farsmac

Farsmac

Pasul 1.Carnea de pui se spala,apoi se fierbe in apa cu baza pt mancaruri,se scoate separat si se

3 voturi    4 comentarii
30 min
Mancaruri cu peste
Crema de somon

Crema de somon

Somonul il blendezi bine pana cand se marunteste bine, dupa care adaugi crema de branza si omogenizezi. Ceapa

1 vot    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Fara foto

    Maduttza Daniela , 29 iulie 2013

    Reteta lui tatiii:D

Dificultate

Medie

Timp

4h

7 voturi

Ingrediente

  • - 4 kg crap proaspat.
  • - 2 lingurite piper.
  • - 2 lingurite boia de ardei dulce.
  • - 2 lingurite boia de ardei iute.
  • - 2 lingurite de bicarbonat.
  • - sare(dupa gust).
  • - 3 capatâni de usturoi (potrivite).
  • - 3 linguri de ulei(preferabil ulei de masline).
  • - 4 lingurite cimbru.
  • optional - condimente mici.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Salau in dovleac placintar Salau in dovleac placintar

Se taie capac la dovleac, se scot semintele si o mare cantitate din miez cu ajutorul unei linguri. Se sareaza pestii, se condimenteaza

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Pastrav la cuptor si orez cu legume. Pastrav la cuptor si orez cu legume.

Pentru pastrav. Pentru inceput punem cuptorul la incins, 200 grade C. Pestele se spala bine cu apa rece, apoi se pune intr-o tava

2 voturi    1 comentariu
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Bile din somon la cuptor