autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu peste

Mici de peste picanti (crap)

Autor: MARIAN (Maestru bucatar)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 28 iulie 2013

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: MARIAN (Maestru bucatar)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 28 iulie 2013

Ingrediente
- 4 kg crap proaspat., , - 2 lingurite piper., , - 2 lingurite boia de ardei dulce., , - 2 lingurite boia de ardei iute., , - 2 lingurite de bicarbonat., , - sare(dupa gust)., , - 3 capatâni de usturoi (potrivite)., , - 3 linguri de ulei(preferabil ulei de masline)., , - 4 lingurite cimbru., , optional - condimente mici.

Dificultate: Medie Timp: 4h

5 voturi

Mod de preparare

1. Se scot filetele de peste (se lasa pielea pt a avea putina grasime).



2. Se taie cubulete pentru tocat.



3. Se toaca.



4. Se adauga condimentele si usturoiul.



5. Se amesteca si se da inca o data prin masina de tocat.



6. Se lasa la frigider circa 1-2 ore.



7. Se scoate de la frigider, se formeaza mici.



8. Se pun pe gratar, dry cooker etc.
Daca ti-a placut reteta noastra "Mici de peste picanti (crap)" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Merlucius cu fasole verde frantuzeasca

Merlucius cu fasole verde frantuzeasca

Se spala bine, bine, pestele si se usuca cu un prosop de hartie. Se sareaza si se pune la prajit

4 voturi    1 comentariu
1h 12 min
Mancaruri cu peste
Orata la cuptor

Orata la cuptor

Se spala bine pestele si se curata de intestine si solzi,sau cereti vanzatorului sa faca aceasta

8 voturi    4 comentarii
40 min
Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

Vacuum Blender HB300SV

- 1500 lei
2499.99 lei
999.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Fara foto

    Maduttza Daniela , 29 iulie 2013

    Reteta lui tatiii:D

Dificultate

Medie

Timp

4h

5 voturi

Ingrediente

  • - 4 kg crap proaspat.
  • - 2 lingurite piper.
  • - 2 lingurite boia de ardei dulce.
  • - 2 lingurite boia de ardei iute.
  • - 2 lingurite de bicarbonat.
  • - sare(dupa gust).
  • - 3 capatâni de usturoi (potrivite).
  • - 3 linguri de ulei(preferabil ulei de masline).
  • - 4 lingurite cimbru.
  • optional - condimente mici.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Crema de somon Crema de somon

Somonul il blendezi bine pana cand se marunteste bine, dupa care adaugi crema de branza si omogenizezi. Ceapa verde o toci marunt si

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aperitive
Peste umplut cu legume la cuptor, in sos de rosii cu garnitura de orez Peste umplut cu legume la cuptor, in sos de rosii cu garnitura de orez

Pestele, dupa ce a fost curatat de solzi si spalat bine, se va deschide si se va cresta pe latime si se va condimenta si stropi cu suc

0 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Somon cu sos de avocado