1. Se perie si se spala bine midiile pentru a inlatura tot nisipul. La nevoie se foloseste si cutitul.
2. Midiile se gatesc in abur intr-o cratita mare 6 minute. Se ia cratita de pe foc, se inlatura si se arunca jumatate din cochilii, iar cealalta jumatate (cu continutullor) se pune pe un platou mare si se pastreaza calda.
3. Într-o alta cratita se caieste ceapa in uleiul de masline, apoi se adauga vinul, semintele de chimen dulce, sarea si nucsoara si se lasa sa fiarba inabusit 8 minute. Se dizolva faina intr-un paharel de vin, se toarna in sos si se amesteca bine. Sosul se toarna peste midiile firbinti, si se prepara piperul verde proaspat macinat. Se serveste imdediat.
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii