Gustarea de miel cu orez este o reteta de Paste care se prepara destul de usor. Nu trebuie sa fii o bucatareasa priceputa pentru a gati aceasta reteta.
Bucatile de miel se pun intr-o tava cu uleiul de masline si se dau la cuptor la foc mare. Cand s-au rumenit se adauga cele doua cesti de vin alb si se da cuptorul la foc mic. Dupa o ora se adauga sosul de tomato, oregano, sare, piper, suc de lamaie, usturoi, ardei iute uscat, se amesteca bine si se lasa sa fiarba la foc mic timp de 45 de minute. Apoi se varsa surplusul de grasime si se adauga orezul. Se mai lasa la cuptor la foc mic timp de 30 de minute. Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii