Carnea se spala, se sterge si se cresteaza. Se freaca bine cu condimente si ulei de masline. Se introduce cateii de usturiu in crestaturi si tine la frigider peste noapte. A doua zi se aseaza in tava, se pun cateva fire de usturoi impletite, foi de dafin, 1 cana de vin si se acopera cu folie de aluminiu. Se tine aproximativ 1 ora la foc potrivit dupa care seinlatura folia si se mai lasa vreo ora. Pe parcurs se stropeste cu sosul din tava. Spre jumatatea timpului de gatire se adauga si restul de vin. Se lasa pana se rumeneste frumos deasupra. Conopida si broccoli se desfac buchetele si se pun in apa rece cu sare si putin otet. Dupa vreo 10 min se trec sub jet de apa rece. Morcovii se curate si se taie bastonase iar cartofii cubulete. Se amesteca legumele cu condimente eu folosesc curry si apoi adaug sos de soia. Se gatesc la steamer dupa care se amesteca fierbinti cu putin unt pentru gust. Servim mielul fierbinte cu o portie de legume

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii