Carnea se spala, se sterge si se cresteaza. Se freaca bine cu condimente si ulei de masline. Se introduce cateii de usturiu in crestaturi si tine la frigider peste noapte. A doua zi se aseaza in tava, se pun cateva fire de usturoi impletite, foi de dafin, 1 cana de vin si se acopera cu folie de aluminiu. Se tine aproximativ 1 ora la foc potrivit dupa care seinlatura folia si se mai lasa vreo ora. Pe parcurs se stropeste cu sosul din tava. Spre jumatatea timpului de gatire se adauga si restul de vin. Se lasa pana se rumeneste frumos deasupra. Conopida si broccoli se desfac buchetele si se pun in apa rece cu sare si putin otet. Dupa vreo 10 min se trec sub jet de apa rece. Morcovii se curate si se taie bastonase iar cartofii cubulete. Se amesteca legumele cu condimente eu folosesc curry si apoi adaug sos de soia. Se gatesc la steamer dupa care se amesteca fierbinti cu putin unt pentru gust. Servim mielul fierbinte cu o portie de legume

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii