Mincare de dovlecei pentru vegetarieni

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg dovlecei
  • 2 cepe
  • 150g carne tocata ce preferati
  • 1/2legatura marar
  • sare
  • piper negru, rosu
  • 1lingura bulion

Mod de preparare

Se spala dovlecei, nu se curat de coaja doar se taie capetele, se taie in doua dupa aia se taie felii la ce marime vreti. Deoparte se prajeste ceapa, se adauga carnea tocata, se amesteca un pic, se adauga bulion si condimente, se amesteca, se adauga dovleceii se adauga mararul taiat mic. Deasupra se pun 2 pahare de apa se lasa la mic sa fiarba pina se trece apa. Linga ea se poate face salata verde sau ceacik.

Nu va uitati ca este carne in ea, este o mincare foarte simpla fara calorii multe .

Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pudra de rosii

Pudra de rosii

Reteta de pudra de rosii. Cum se face pudra de rosii, reteta simpla si usor de praparat.

Pudra de rosii
Placinta frageda cu dovleac si nuca

Placinta frageda cu dovleac si nuca

Placinta frageda cu dovleac si nuca. Mai intai se pun la copt miezurile de nuca intr-o tava in cuptorul incins la 180 grade C...

Placinta frageda cu dovleac si nuca
Orez cu ciuperci de padure si pui in crusta

Orez cu ciuperci de padure si pui in crusta

Pentru orez: taiem ceapa marunt si o calim in cateva linguri de ulei pana devina sticloasa.

Orez cu ciuperci de padure si pui in crusta