autor:

lacramioara vlad
Alte retete din aceeasi categorie
Autor: lacramioara vlad (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 14 octombrie 2006

Ingrediente
3-4 gutui curatate, 200 g zahar, 1 pahar de vin alb, 100 g faina

Dificultate: Medie Timp: 1h

40 voturi

Mod de preparare

Gutuile curatate si taiate se rumenesc in ulei si se lasa pe o farfurie.
Se pune intr-o cratita pe foc cantitatea de faina si apoi paharul de vin iar dupa 3 - 4 minute se adauga gutuile preparate anterior dupa care se completeaza cu apa cit sa depaseasca ingredientele. In timp ce fierbe se aduga si cantitatea de zahar.
Se fierbe la foc mic pina scade un pic.
pofta buna !
Daca ti-a placut reteta noastra "MINCARE DE GUTUI" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Sucuri si compoturi de fructe
Compot de visine

Compot de visine

Se aleg visinile carnoase, mari, dandu-le deoparte samburii. Se presara peste ele zahar si se lasa

3 voturi    9 comentarii
1h
Sucuri si compoturi de fructe
Compot de piersici

Compot de piersici

Se pune o oala cu apa la foc si cand a dat in clocot se pun piersicile intregi bine spalate in pralabil.Se

8 voturi    4 comentarii
30 min
Sucuri si compoturi de fructe

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 23 august 2010

    Merita incercata !

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 19 iunie 2010

    Cred ca este buna !

Dificultate

Medie

Timp

1h

40 voturi

Ingrediente

  • 3-4 gutui curatate
  • 200 g zahar
  • 1 pahar de vin alb
  • 100 g faina

Raporteaza reteta

constanta proca (Chef de cuisine)

Merita incercata !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Sucuri si compoturi de fructe

Smoothie in culori Smoothie in culori

Se trec la blender separat, fructele, apoi se asaza pe culori in pahar, alaturi de gheata.

1 vot    0 comentarii
5 min
Bauturi
Nectar de caise Nectar de caise

Caisele spalate, curatate de samburi, se pun intr-un vas mare sa fiarba impreuna cu zahar dupa gust sau deloc daca sunt suficient de

0 voturi    0 comentarii
2h
Conserve si muraturi
Sirop de căpşuni