autor:

kok miori

» » Mancaruri cu carne

Mincare -Oso-Bucco cu griu si usturoi

Autor: kok miori (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Israel


    Reteta postata pe: 10 martie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: kok miori (Chef de cuisine)   
Specific:  

Israel


Reteta postata pe: 10 martie 2011

Ingrediente
cantitati ptr 6 persoane, , 6 bucati de oso-bucco, 6linguri ulei cannola, sare, proaspat macinat, paprica dulce, 4linguri de faina, 300 gr de praz taiat rondele, 2capatini de usturoi intregi taiat in doua, 1.3litru apa, 4linguri de otet balsamic, 21/2 linguri de zahar brun, 700 gr de boabe de griu-spalat in apa si scurs, 4ramuri de thimin, putina scortisoara

Dificultate: Redusa Timp: 3h

2 voturi

Mod de preparare

Se amesteca faina cu condimentele -sare,piper si paprica si se tavalesc bucatile de carne in acest amestec dupa care se prajesc pe toate partile in ulei care se incalzeste intii intr-o tigaie.Se lasa deoparte carnea si in acelasi ulei se prajeste prazul se adauga griul si se prajeste putin.
Se pune prazul si griul intr-o cratita adinca,se pune usturoiul,ramurile de thimin,sare,piper,si putina scortisoara deasemeni zaharul brun,se pune carnea se toarna otet si apa se lasa sa inceapa sa fiarba dupa care se face foc mic si se acopera cu un capac.
Se fierbe asa doua ore si jumatate aproape sau pina carnea este moale si griul umflat,se gusta si se potriveste la gust.Se serveste putin lichid ca o supa groasa de iarna.Excelent ptr zilele reci de iarna.
Daca ti-a placut reteta noastra "Mincare -Oso-Bucco cu griu si usturoi" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Pilaf cu pulpe de pui

Pilaf cu pulpe de pui

- Pulpele se spala si se pun la fiert intr-un vas separat cu apa si putina sare (se poate pune delikat

38 voturi    3 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Tartalete  cu pui in sos de asparagus/Tarteletter med kylling i asparges

Tartalete cu pui in sos de asparagus/Tarteletter med kylling i asparges

Se fierbe filetele de pui ( de preferinta am folosit filet in loc de pui intreg).Se spala bine puiul/filetele

5 voturi    9 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

3h

2 voturi

Ingrediente

  • cantitati ptr 6 persoane
  • 6 bucati de oso-bucco
  • 6linguri ulei cannola
  • sare, proaspat macinat
  • paprica dulce
  • 4linguri de faina
  • 300 gr de praz taiat rondele
  • 2capatini de usturoi intregi taiat in doua
  • 1.3litru apa
  • 4linguri de otet balsamic
  • 21/2 linguri de zahar brun
  • 700 gr de boabe de griu-spalat in apa si scurs
  • 4ramuri de thimin
  • putina scortisoara

Raporteaza reteta

Retete
de kok miori
Salata de legume fiarta

Salata de legume fiarta

Se curata toate legumele de coaja si se taie cubulete. Se poate folosi robotul culinar care face

11 voturi    2 comentarii
50 min
Salate de legume
prajitura de ciocolata cu crema

prajitura de ciocolata cu crema

se pune la topit o ciocolata cu margarina intru-n vas la ben-marin(vasul cu cicolata peste alt vas

31 voturi    7 comentarii
40 min
Torturi
Prajitura Mira

Prajitura Mira

Se face un aluat din 8 galbenuse frecate cu zahar. Cind zaharul nu se mai simte, se adauga uleiul

10 voturi    5 comentarii
50 min
Prajituri
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Cotlet de porc cu sos de mustar Cotlet de porc cu sos de mustar

Se spala cotletele (neaparat cu os), se sterg, se ung cu mustar si se presara cu baza pentru mancaruri, sare si piper, dupa gust. Se

0 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne
Mancare de cartofi cu kaizer Mancare de cartofi cu kaizer

Se taie kaizerul feliute se pune intr-o tigaie cu putin ulei si se prajeste, dupa ce s-a facut, se scoate din tigaie si se adauga ceapa

1 vot    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Prepelite cu unt aromat