Ouale (de la temperatura camerei) le mixam spuma impreuna cu zaharul.
Adaugam uleiul, crema de branza, sarea, coaja rasa de portocala si amestecam usor.
Faina o cernem, o incorporam treptat, apoi praful de copt.
Nucile le tocam si le punem peste compozitia obtinuta.
Punem doua forme de mini checuri intr-o tava de aragaz ( formele mele sunt de marimea unei palme), repartizam compozitia in mod egal.
Incingem cuptorul, reglam o temperatura potrivita si introducem checurile.
Le lasam 20-23 de minute, pana se rumenesc frumos si sunt coapte (facem testul cu scobitoarea).
Cand sunt gata le scoatem din cuptor si le lasam sa se raceasca.
Reci le luam din forme, le pudram cu putin zahar si servim.
Pofta buna!
Incearca o reteta usoara de briose pufoase cu aroma de vanilie si ciocolata. Acest desert simplu si rapid se prepara in doar...
Briose pufoase cu vanilie si ciocolata – reteta usoara, gata in 30 de minuteDescopera reteta traditionala pentru cartofi taranesti si invata cum sa prepari acest fel de mancare delicios si simplu. Afla...
Cartofi taranesti reteta traditionala. Cum sa gatesti cartofi taranesti deliciosiIncearca reteta noastra savuroasa de ceafa de porc la tigaie, gatita cu ceapa rosie usor sotata, rosii cherry dulci si...
Ceafa de porc la tigaie cu ceapa rosie, rosii cherry si rozmarin – reteta simpla si aromataRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii