Ouale (de la temperatura camerei) le mixam spuma impreuna cu zaharul.
Adaugam uleiul, crema de branza, sarea, coaja rasa de portocala si amestecam usor.
Faina o cernem, o incorporam treptat, apoi praful de copt.
Nucile le tocam si le punem peste compozitia obtinuta.
Punem doua forme de mini checuri intr-o tava de aragaz ( formele mele sunt de marimea unei palme), repartizam compozitia in mod egal.
Incingem cuptorul, reglam o temperatura potrivita si introducem checurile.
Le lasam 20-23 de minute, pana se rumenesc frumos si sunt coapte (facem testul cu scobitoarea).
Cand sunt gata le scoatem din cuptor si le lasam sa se raceasca.
Reci le luam din forme, le pudram cu putin zahar si servim.
Pofta buna!
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii