Ouale (de la temperatura camerei) le mixam spuma impreuna cu zaharul.
Adaugam uleiul, crema de branza, sarea, coaja rasa de portocala si amestecam usor.
Faina o cernem, o incorporam treptat, apoi praful de copt.
Nucile le tocam si le punem peste compozitia obtinuta.
Punem doua forme de mini checuri intr-o tava de aragaz ( formele mele sunt de marimea unei palme), repartizam compozitia in mod egal.
Incingem cuptorul, reglam o temperatura potrivita si introducem checurile.
Le lasam 20-23 de minute, pana se rumenesc frumos si sunt coapte (facem testul cu scobitoarea).
Cand sunt gata le scoatem din cuptor si le lasam sa se raceasca.
Reci le luam din forme, le pudram cu putin zahar si servim.
Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii