Biscuitii se maruntesc, se adauga untul topit si se amesteca bine apoi amestecul l-am impartit in patru; am patru forme de ceramica pentru tarte cu diametrul de 10cm.
Branza o amestec bine cu oul intreg, zaharul vanilat si zahar pudra dupa gust si o repartizez peste blatul de biscuiti din fiecare forma. Se da la copt in cuptorul preincalzit pana ce branza e inchegata dar in mijloc e ca gelatina cand clatini de forma.
Se serveste rece. Eu am servit-o cu sos de afine: am pus pe foc o craticioara cu o mana de afine congelate si 1 lingura de zahar pana s-a topit zaharul.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii