Topim untul. Lasam untul sa se raceasca putin. Mixam untul cu zaharul si zaharul vanilat pana se omogenizeaza. Adaugam ouale. Mixam dupa fiecare ou. Adaugam esenta de vanilie si omogenizam bine. Adaugam cate 1 lingura de faina si mixam. Asa procedam pana terminam faina. Intr-o tava de briose punem mini hartiutele de copt. Punem cate 1 lingurita si jumatate de aluat. Introducem tava in cuptorul preincalzim si lasam la temperatura medie timp de 15-20 de minute. Prima data am vrut sa folosesc si lapte dar pe parcurs nu am mai pus.
Crema:
Amestecam crema de mascarpone cu 3 linguri de frisca si 2 plicuri de zahar vanilat. Eu am pus si picaturi de ciocolata. Lasam la frigider crema pana se racesc briosele iar apoi le ornam. Nu mi-a ajuns crema pentru toate briosele. Eu am folosit si frisca pentru ornat. Daca doriti sa ornati toate briosele cu crema de mascarpone, folositi 500 gr de mascarpone.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii