autor:

Fara foto

» » , Aluaturi si Foietaje, Aperitive

Mini pizza

Autor: VALENTINE (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 25 noiembrie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: VALENTINE (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 25 noiembrie 2011

Ingrediente
Aluat fraged (il gasiti in retetele mele), Zacusca, folosita ca ramplasant al sosului tomat, Emmental(cascaval)ras, Crema de branza, Jambon, masline., Cantitatile ingredientelor sunt la preferinta fiecaruia

Dificultate: Redusa Timp: 15 min

5 voturi

Mod de preparare

Intindeti foaia de aluat pe care o decupati dupa marimea dorita .Garnisiti fiecare bucata cu ingredientele alese.
Daca ti-a placut reteta noastra "Mini pizza" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Mini pizza

Mini pizza

Drojdia si zaharul se dizolva in apa/laptele caldut ,dupa care se amesteca cu restul ingredientelor.

52 voturi    15 comentarii
1h 10 min
Paste si pizza
Mini pizza

Mini pizza

Peste aluatul de foietaj se intinde pasta de tomate intr-un strat subtire. Se presara putin cimbru

7 voturi    1 comentariu
30 min
Aluaturi si Foietaje

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 02 februarie 2013

    Tare frumoase!

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 29 noiembrie 2011

    Arata super si cred ca sunt foarte bune !

  • Lia Maria

    Lia Maria (Chef de cuisine) , 28 noiembrie 2011

    Rapid, usor si super delicios ! iar asa micute sant si foarte aspectoase...am servit si eu una hi,hi, e yumi,yumi. Multumesc ! pupici

Dificultate

Redusa

Timp

15 min

5 voturi

Ingrediente

  • Aluat fraged (il gasiti in retetele mele)
  • Zacusca
  • folosita ca ramplasant al sosului tomat
  • Emmental(cascaval)ras
  • Crema de branza
  • Jambon
  • masline.
  • Cantitatile ingredientelor sunt la preferinta fiecaruia

Raporteaza reteta

Retete
de VALENTINE
Aluat Foietaj (Pâte Feuilletée)

Aluat Foietaj (Pâte Feuilletée)

Se cerne faina, in mijloc varsati 15 cl de apa,sucul de lamaie,sarea,si untul topit. Se framanta

3 voturi    1 comentariu
2h
Aluaturi si Foietaje
Moelleux au chocolat (prajitura cu ciocolata)

Moelleux au chocolat (prajitura cu ciocolata)

Se topeste ciocolata. Ajutati untul taiat in bucati putin cate putin pana obtineti o crema consistenta.

4 voturi    4 comentarii
15 min
Dulciuri diverse
Pulpa de curcan in sos alb

Pulpa de curcan in sos alb

Punem pulpa la rumenit in ulei si unt. Dupa care adaugam ciupercile, morcovul si ceapa taiate in

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

Tare frumoase!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu brinza

Pateuri cu branza sarata si vanata Pateuri cu branza sarata si vanata

Aluatul il scoatem de cu seara in frigider sa se dezghete. Umplutura- intr-un bol amestecam bine branzeturile, adaugam vanata si usturoiul

1 vot    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Pateuri cu branza vegana si masline verzi Pateuri cu branza vegana si masline verzi

Intai pregatim umplutura- dam pe razatoare branza si amestecam cu maslinele taiate si cu zaatar si amestecam bine. Intindem o foaie

1 vot    0 comentarii
1h 45 min
Aluaturi si Foietaje
Placinta cu branza si dovlecel