Se amesteca faina, sarea si zaharul cu mixerul. Apoi se adauga untul cubulete. Se mixeaza pana arata ca un pesmet. Se adauga esenta de vanilie si apa rece lingura, cu ligura. Trebuie sa obtineti un aluat omogen. L-am invelit in folie de aluminiu si l-am dat la rece 1 ora.
2/3 din aluat l-am intins pe masa de lucru. Am uns cu margarina si am tapat cu faina forme de minitarte am decupat cercuri de aluat si le-am presat in forme, am intepat cu furculita aluatul si am umplut formele cu dulceata de cirese (de mine preparata). Din restul aluatului am taiat fasii pe care le-am aranjat ca si capac.
Am lasat in cuptor la 180 de grade pana s-a rumenit aluatul. Le-am lasat la racit, le-am scos si forme si.......unde sunt tartele? Cei doi copii ai mei ma intrebau cand iese din cuptor urmatoarea serie de tarte?
Descopera reteta de pachetele pufoase cu aluat de casa si umplutura de mere. Afla cum sa faci un desert delicios si aromat,...
Pachetele pufoase cu aluat de casa si umplutura de mere. Reteta usoara si delicioasaCiorba de verdeturi - reteta sanatoasa si gustoasa! Descopera cum sa pregatesti aceasta ciorba plina de vitamine, perfecta...
Ciorba de verdeturi - reteta sanatoasa si gustoasaReteta de cartofi noi la tigaie. Cartofi noi la tigaie reteta simpla. Reteta de cartofi fierti si trasi la tigaie. Retete cu...
Cartofi noi la tigaieRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii