autor:

Gustos_Ro

» » Delicii de post de la bloggeri

Mini tarte cu crema de dovleac

Autor: Gustos_Ro (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 24 noiembrie 2014

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Gustos_Ro (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 24 noiembrie 2014

Ingrediente
Ingrediente crusta:, - 192 g faina, - un praf sare, - 114 g margarina rece, - o lingura rasa Green Sugar, - 5 linguri apa rece, , Ingrediente dulceata de dovleac:, - miezul de la un dovleac mic copt, - 4-5 linguri Green Sugar, - o lingurita scortisoara, - sucul de la o portocala, - o lingura amidon, - putina esenta de vanilie

Dificultate: Medie Timp: 1h 30 min

2 voturi

Mod de preparare

Incepem cu aluatul, amestecand toate ingredientele pentru crusta, inafara de apa, cu varful degetelor sau cu ustensila pentru aluat de tarte. Odata ce compozitia devine sfaramicioasa, adaugati pe rand lingurile de apa, pana ce aluatul capata forma. Inveliti-l in folie transparenta si dati-l la frigider pentru cel putin 30 de minute.



Pentru dulceata de dovleac puneti miezul copt cu zahar si scortisoara pe foc mic. Dupa ce zaharul s-a topit si miezul a inceput sa fiarba, adaugati amidonul diluat cu suc de portocala. Amestecati pana ce dulceata devine cremoasa si aromatizati cu esenta de vanilie. La final pasati miezul si lasati-l sa se raceasca complet.



Intindeti aluatul intr-o foaie subtire si captusiti cu el tavitele tapetate cu margarina si faina. Intepati aluatul cu o furculita si asezati dulceata de dovleac deasupra. Dati la cuptorul preincalzit la 180 C pentru 40-45 de minute. Serviti reci sau putin caldute. Pofta Buna!



Reteta pregatita de Claudia, 3sisterscooking.blogspot.ro, cu produsele oferite de Green Sugar si Laboratoarele Remedia.
Daca ti-a placut reteta noastra "Mini tarte cu crema de dovleac" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Delicii de post de la bloggeri
Briose de post cu mere, nuci si dovleac

Briose de post cu mere, nuci si dovleac

Curatam merele de coaja si cotor, le taiem cum ne place (eu am preferat lamele subtiri) si le presaram

4 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Delicii de post de la bloggeri
Mini tarte de post cu sos de cacao si banane

Mini tarte de post cu sos de cacao si banane

Punem intr-un bol uleiul, un varf de sare, zaharul si coaja de portocala. Bicarbonatul il stingem

5 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Delicii de post de la bloggeri

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Fara foto

    Gheorghe Fizesan , 08 decembrie 2014

    Bine ca gramajele nu sunt si cu virgula...

Dificultate

Medie

Timp

1h 30 min

2 voturi

Ingrediente

  • Ingrediente crusta:
  • - 192 g faina
  • - un praf sare
  • - 114 g margarina rece
  • - o lingura rasa Green Sugar
  • - 5 linguri apa rece
  • Ingrediente dulceata de dovleac:
  • - miezul de la un dovleac mic copt
  • - 4-5 linguri Green Sugar
  • - o lingurita scortisoara
  • - sucul de la o portocala
  • - o lingura amidon
  • - putina esenta de vanilie

Raporteaza reteta

Retete
de Gustos_Ro
Pilaf cu pui si legume la Philips Multicooker

Pilaf cu pui si legume la Philips Multicooker

Philips Multicooker are un program special pentru pilaf si instructiuni pentru preparare. Dupa 40

5 voturi    4 comentarii
50 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Berbecut cu sos de legume

Berbecut cu sos de legume

Pulpa de berbecut impreuna cu usturoiul, piperul, sarea, foile de dafin, uleiul de masline si vinul

2 voturi    1 comentariu
1h 40 min
Fripturi
Vinete umplute - reteta din Muntenia

Vinete umplute - reteta din Muntenia

Se taie vinetele in doua pe lungime si se pun in apa cu sare pentru 30 de minute. Se scot din apa,

9 voturi    2 comentarii
1h 20 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Delicii de post de la bloggeri

Diplomat de post Diplomat de post

Simplu de tot – asa se face acest desert! Si mai e si delicios, chiar daca e de post si mai de regim asa(pentru ca nu contine

3 voturi    2 comentarii
1h 30 min
Delicii de post de la bloggeri
Trufe de post cu ciocolata Trufe de post cu ciocolata

Combinati curmalele si prunele uscate intr-un bol si acoperiti cu apa fierbinte. Lasati sa se inmoaie 15 minute. Scurgeti curmalele

5 voturi    1 comentariu
1h 20 min
Delicii de post de la bloggeri
Budinca cu seminte de chia si cacao