Minibriose de post cu gem

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa
Minibriose de post cu gem

Ingrediente

  • 1 cana faina
  • 1/2 cana zahar
  • 125 ml apa
  • 50 ml ulei
  • 1 praf de copt
  • 1 lingura coaja de lamaie
  • 1 lingura esenta de lamaie
  • pt. umplut: gem de care vreti(eu am pus de capsuni)

Mod de preparare

Se amesteca ingredientele uscate si lichide intr-un castron. Se pun hartii de briose in formele de minibriose si se pune 1/2 lingurita compozitie in fiecare forma, apoi gem si apoi iarasi 1/2 lingurita de aluat astfel incat formele sa fie pline trei sferturi. Se pun in cuptorul incins la foc mediu pana sunt gata( nu ramane compozitie pe scobitoare).

Se lasa la racit inainte de a se manca. Pofta buna.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Placinta cu branza proaspata de vaci

Placinta cu branza proaspata de vaci

Placinta cu branza proaspata de vaci
Tarta cu oua pentru micul dejun

Tarta cu oua pentru micul dejun

Tarta cu oua pentru micul dejun

Tarta cu oua pentru micul dejun
Salata cu paste, piept de pui si porumb

Salata cu paste, piept de pui si porumb

Se fierb pastele conform instrucțiunilor de pe ambalaj.

Salata cu paste, piept de pui si porumb
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise