autor:

Fara foto

» » Torturi

Minitort dietetic cu iaurt si fructe - 4 portii

Autor: roxanacaz (Bucatar sef)   
    Reteta postata pe: 30 iunie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: roxanacaz (Bucatar sef)   
Reteta postata pe: 30 iunie 2011

Ingrediente
- iaurt 0,1 % - 450 g - 151 cal, - 2 plicuri gelatina - 20 g - 68.6 cal, - mandarina - 70 g - 37.1 cal, - banana - 40 g - 37.6 cal, - prune din compot - 60 g - 42 cal, - zaharina - 5 - 8 pastilute (dupa gust)

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

2 voturi

Mod de preparare

Total calorii - 336.3 la 640 g
O portie de 160 g = 84.08 cal

Se dizolva gelatina in jumatate pahar de apa rece si dupa 10 minute se pune putin pe foc pana se dizolva, alaturi de zaharina. Cand e calduta se pune peste iaurt si se bate, apoi se incorporeaza fructele taiate cubulete. Se pune intr-un castron (sau forma pt cine are) udat cu apa si se da la frigider cca o ora. Gata! Papa bun!
Daca ti-a placut reteta noastra "Minitort dietetic cu iaurt si fructe - 4 portii" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Torturi
Tort de biscuiti

Tort de biscuiti

Biscuitii se aseaza in forma de tort ca in imagine. Un strat biscuiti, budinca, un nou strat biscuiti,

3 voturi    1 comentariu
20 min
Torturi
Tort cu frisca si nutella

Tort cu frisca si nutella

Se separa albusurile de galbenusuri. Albusul se face spuma adaugand zaharul treptat si pliculetul

14 voturi    0 comentarii
2h
Torturi

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 26 %
269.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

2 voturi

Ingrediente

  • - iaurt 0,1 % - 450 g - 151 cal
  • - 2 plicuri gelatina - 20 g - 68.6 cal
  • - mandarina - 70 g - 37.1 cal
  • - banana - 40 g - 37.6 cal
  • - prune din compot - 60 g - 42 cal
  • - zaharina - 5 - 8 pastilute (dupa gust)

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Torturi

Tort cu ciocolata si capsune Tort cu ciocolata si capsune

Blat - intr-un vas cernem faina, cacaua, adaugam zaharul ,praful de copt, sarea, amestecam pana ce se omogenizeaza. In alt vas amestecam

0 voturi    0 comentarii
1h 40 min
Dulciuri diverse
Tango cu cirese Tango cu cirese

Pentru foi: intr-o craticioara cu fund dublu se pune zaharul alb, cel brut, mierea, untul, laptele si sarea. Se pun pe foc, se amesteca

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Dulciuri diverse
Tort Dilpomat