autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

Mititei

Autor: camelia elena (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 19 decembrie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: camelia elena (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 19 decembrie 2011

Ingrediente
carne tocata, apa minerala, usturoi pisat sau granule, sare, piper, cimbru, bicarbonat de sodiu (1lingurita cam la 200ml apa)

Dificultate: Redusa Timp: 15 min

0 voturi

Mod de preparare

Carnea tocata se amesteca cu toate ingredientele scrise si se pune apa minerala pentru a se face pasta de mici. Apoi se lasa cateva ore la frigider si puteti sa pregatiti gratarul. Pofta buna !
Daca ti-a placut reteta noastra "Mititei" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Gratar de aripioare si mititei de pui

Gratar de aripioare si mititei de pui

Aripioarele spalate si sterse se condimenteaza cu sare, piper, condimente pentru gratar de pui si

29 voturi    10 comentarii
1h
Fripturi
Mititei pe grill-gaz

Mititei pe grill-gaz

E foarte practic acest gen de gril, praparatele sunt foarte gustoase si nu mustesc in grasime. Cu

6 voturi    5 comentarii
20 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

15 min

0 voturi

Ingrediente

  • carne tocata
  • apa minerala
  • usturoi pisat sau granule
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • bicarbonat de sodiu (1lingurita cam la 200ml apa)

Raporteaza reteta

Retete
de camelia elena
Chiftele din cartofi

Chiftele din cartofi

Se fierb cartofii (ca pentru piure), se piseaza bine, se adauga ouale crude si se pune vegeta si

15 voturi    0 comentarii
1h
Retete vegetariene
Pocea cu branza

Pocea cu branza

Se topeste untul si se amesteca cu ouale si faina(se face coca). Din coca obtinuta se fac mingiute

9 voturi    3 comentarii
1h
Aluaturi si Foietaje
Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu carne

Aperitiv din muschiulet de porc Aperitiv din muschiulet de porc

Ungem muschiuletul cu 40 ml ulei de masline, apoi il condimentam cu sare, piper, cimbru, boia si usturoi (pisat sau strivit cu lama

7 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat

se incinge untura sau uleiul, se prajeste puiul taiat bucati, se adauga ceapa taiata marunt, se stinge cu vinul ( pana nu mai are miros

2 voturi    1 comentariu
3h
Mancaruri cu carne
Carnati traditionali de porc