Acest mix îl putem servi ca fel principal vegetarian, garniturã sau ca apertiv pe pâine prãjitã.
1) Spalã legumele ; ciupercile si rosiile se taie pe mijloc, iar ardeiul felii.
2)Se pun la cãlit în putin ulei de mãsline.
Adaugã usturoiul feliat sau tocat si condimenteazã.
Lasã sã scada apa lãsatã de legume si sã se prãjeascã.
Înainte de a lua de pe foc, pune verdeata tocatã si serveste.
Am decorat cu Manjerona, plantã aromaticã din familia busuiocului.
Manjerona
În perioada 13-24 iunie în special în Lisabona au loc festivalurile populare de São João si Santo António, si in restul tãri dar nu asa mare ca la ei.
Festivaluri asociate cu manjerona, se vinde foarte mult aceastã plantã în ghiveci în acestã perioada, pot sã zic cam cum se vinde floarea Crãciunita de Crãciun.
Ca traditie popularã bãieti oferã manjerona iubitelor.
www.cozinhaderamona.blogspot.com
Incanta-ti familia si prietenii cu o reteta traditionala de branzoaice sau poale-n brau. Aceasta reteta simpla si gustoasa va...
Branzoaice sau poale-n brau - reteta traditionala, simpla si gustoasaCeapa verde o curatam, o taiem rondele, ceapa uscata o curatam si o tocam marunt.
Ciorba de fasole cu rasol si costita afumataRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii