Foarte important este sa pregatim cuptorul , il preincalzim la 210 grade.
Untul moale il batem cu mixerul impreuna cu zaharul pana devine cremos .
Ciocolata o topim pe bain marie sau in cuptorul cu microunde (se poate si pe ochiul de aragaz dar atunci trebuie sa lasam cam 50 gr unt pentru a-l topi impreuna cu ciocolata).
In untul batut crema adaugam pe rand cate un ou, trebuie sa mixam dupa fiecare ca sa se incorporeze bine de tot.
Cand am terminat cu ouale adaugam ciocolata topita si praful de sare.
Mixam si acum vom adauga faina .
Amestecam compozitia bine si o turnam in forme .
In functie de dimensiunea formelor ies 4 -6 bucati.
Se poate face si in forme de briose .
Punem la cuptor si in 8-10 minute sunt gata.
Sa nu le lasati mai mult pentru ca nu vor mai avea consistenta cremoasa in mijloc .

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii