Morcov provensal

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1/2 kg morcov (de tipul carote ,rotund la virf)taiat julien
  • 1 lingura ulei de masline
  • 1 lingurita usturoi pisat
  • 2 lingurite busuioc pisat
  • 1 ardei verde de marime mijlocie taiat rondele
  • 1 rosie mare ,tare ,taiata felii
  • suc de lamiie

Mod de preparare

Morcovii se inabuse cam 15 min in ulei la foc mic ; se adauga busuiocul si usturoiul si se mai inabuse 5 min. Ardeiul si rosia se pun cu 2 lingurite de apa la fiert 2-3 min. Se amesteca morcovul cu ardeiul si rosia si se mai fierbe 1-2 min;daca vreti puteti adauga sucul de lamiie Se serveste ca garnitura .

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise