autor:

marta gabriela abdelhafiz

» » Retete vegetariene

Morcov provensal

Autor: marta gabriela abdelhafiz (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Franta


    Reteta postata pe: 25 mai 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: marta gabriela abdelhafiz (Chef de cuisine)   
Specific:  

Franta


Reteta postata pe: 25 mai 2009

Ingrediente
1/2 kg morcov (de tipul carote ,rotund la virf)taiat julien, 1 lingura ulei de masline, 1 lingurita usturoi pisat, 2 lingurite busuioc pisat, 1 ardei verde de marime mijlocie taiat rondele, 1 rosie mare ,tare ,taiata felii, suc de lamiie

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

1 vot

Mod de preparare

Morcovii se inabuse cam 15 min in ulei la foc mic ; se adauga busuiocul si usturoiul si se mai inabuse 5 min. Ardeiul si rosia se pun cu 2 lingurite de apa la fiert 2-3 min. Se amesteca morcovul cu ardeiul si rosia si se mai fierbe 1-2 min;daca vreti puteti adauga sucul de lamiie Se serveste ca garnitura .
Daca ti-a placut reteta noastra "Morcov provensal" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Retete vegetariene
Orez parsi

Orez parsi

O cana mare de orez cu bobul lung se spala si se fierbe 5 -8 minute. Se spala cu apa rece intr-o

1 vot    2 comentarii
20 min
Retete vegetariene
Cuburi concentrate de legume

Cuburi concentrate de legume

Am curatat legumele, le-am taiat felii (inafara de frunzele de arpagic)si le-am pus la fiert, la

56 voturi    50 comentarii
50 min
Retete vegetariene

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 26 %
269.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

1 vot

Ingrediente

  • 1/2 kg morcov (de tipul carote ,rotund la virf)taiat julien
  • 1 lingura ulei de masline
  • 1 lingurita usturoi pisat
  • 2 lingurite busuioc pisat
  • 1 ardei verde de marime mijlocie taiat rondele
  • 1 rosie mare ,tare ,taiata felii
  • suc de lamiie

Raporteaza reteta

Retete
de marta gabriela abdelhafiz
Pulpe de pui umplute

Pulpe de pui umplute

In fiecare bucata de pulpa se pune cite un"betisor"din fiecare (cascaval, ardei, telina, morcov).

7 voturi    14 comentarii
30 min
Fripturi
Pui pe cutie de bere

Pui pe cutie de bere

Intr-un vas se amesteca mirodeniile, usturoiul, zeama de lamiie si portocala (sau mandarina), sarea,

4 voturi    9 comentarii
40 min
Fripturi
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Retete vegetariene

Mâncare de ciuperci pleurotus cu praz Mâncare de ciuperci pleurotus cu praz

Prazul și ceapa se curăță, apoi se taie rondele și se pun la călit în puțin ulei și apă. Apoi se adaugă ardeiul kapia

0 voturi    0 comentarii
50 min
Delicii de post de la bloggeri
Sarmale de post Sarmale de post

Ingrediente compozitie: Nuca si caju-ul se rup grosier si se pun la hidratat de dimineata sau cu cel putin o ora inainte de a incepe

2 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Ratatouille niçoise