Incalziti cuptorul. Pregatiti formitele....
Intr-un bol amestecati usor toate ingredientele si daca e nevoie adaugati si 3 linguri de lapte, dupa ce ati amestecat toate si ati omogenizat bine si vi se pare ca e o compozitie cam tare. turnati din compozitie in formele pregatite si coaceti cam 25 minute la 180 grade sau semnul 4. Faceti testul cu scobitoarea. Apoi scoateti si lasati la racit pe un gratar metalic.
Pentru crema de branzica frecati spuma branza almette sau philadelphia cu zahar dupa gust.....si apoi ornati cu ea muffins-ii. Adaugati si cateva fructicele, de care vreti voi ....daca vreti....si gata.
Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii