Se pune graul la inmuiat cu apa rece cat sa il acopere(acesta se va umfla si va absorbi apa). Intre timp se spala lintea se pune in oala cu doua pahare de apa si se lasa sa fiarba la foc iute. Cand lintea a devenit nu foarte moale se adauga graul si cubul de maggi se amesteca si se mai adauga doua pahare de apa atat cat sa acopere compozitia(nu mai mult).Se acopera cu capacul si separat intr-o tigaie se caleste ceapa taiata pestisori pana cand devine aurie. Se verifica compozitia de linte cu grau(cand apa a scazut este gata) se stinge focul si se adauga ceapa calita deasupra. Se poate servi cu iaurt rece sau salata de rosii.
Poza este preluata de pe internet.Promit sa revin cu poze din bucataria personala.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii