autor:

Andreea Constantina Manciu

» » Sosuri

MUJDEI

Autor: Andreea Constantina Manciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 14 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Andreea Constantina Manciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 14 aprilie 2009

Ingrediente
- 2 catei de usturoi, - sare, - apa

Dificultate: Redusa Timp: 10 min

3 voturi

Mod de preparare

Se curata usturoiul si se preseaza cu acel aparat special.Se adauga sare si se freaca usturoiul timp de 2-3 minute.Se pune apa si se amesteca.
Daca ti-a placut reteta noastra "MUJDEI" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Sosuri
Mujdei cu rosii

Mujdei cu rosii

Se zdrobesc cateii de usturoi si rosia/ardeiul cat mai bine (eu am cam rasolit treaba, dar chiar

3 voturi    1 comentariu
15 min
Sosuri
Mujdei de usturoi

Mujdei de usturoi

Usturoiul se curata si se zdrobeste, se pune intr-un castronel si se freaca bine cu sare si ulei,

5 voturi    2 comentarii
30 min
Sosuri

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 7 comentarii
  • Fara foto

  • flori de piatra

    flori de piatra (Chef de cuisine) , 10 septembrie 2009

    Exact asa prefera si familia mea mujdeiul.Este reteta clasica de mujdei.

  • maria mihalache

    maria mihalache (Chef de cuisine) , 09 septembrie 2009

    Eu ii spun mujdei taranesc............Lenutica si mama tot asa il face.

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 09 septembrie 2009

    Sumplu, clasic, exact asa cum il facea si mama si imi placea tare.

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 09 septembrie 2009

      Eu adaug ulei,zeama de lamaie si uneori diluez cu apa minerala. Iese ca o maioneza.

    • Tatar Nicu

      Tatar Nicu (Chef de cuisine) , 06 august 2009

      Daca dupa ce ai strvit usturoiul,adaugi un pic de sare,il freci cu ulei sau unt,adaugi ierburi si un strop de lamaie obtii o maioneza de usturoi,pe care o poti dilua cu apa.

    • Niko Stan

      Niko Stan (Chef de cuisine) , 17 mai 2009

      Imi place reteta ta,si eu prepar mujdei insa mai adaug smantana..si putina zeama de lamaie ,si nu pun apa.

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 16 mai 2009

      Foarte bun.Eu adaug apa minerala,il albeste mult mai bine..

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

10 min

3 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de Andreea Constantina Manciu
PUI CU VIN

PUI CU VIN

1.Se taie sunculita sau kaiserul feliute(daca este afumat se va opari 2-3 minute) si se caleste 2.Peste

25 voturi    23 comentarii
1h 45 min
Mancaruri cu carne
SARMALE

SARMALE

1.Adaugam peste carne condimentele pentru sarmale,ouale, orezul, delikatul si amestecam. 2.Luam

16 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Spaghete cu carne tocata

Spaghete cu carne tocata

Se fierb spaghetele, cand sunt aproape fierte se adauga carnea tocata, se mai fierb vreo 15 minute,

8 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Paste si pizza

flori de piatra (Chef de cuisine)

Exact asa prefera si familia mea mujdeiul.Este reteta clasica de mujdei.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Sosuri

Sos rosu usturoiat Sos rosu usturoiat

Coacem ardeii, ii presaram cu sare si ii lasam un pic sa se racoreasca. Coacem si rosiile. Curatam usturoiul, apoi curatam ardeii de

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Bucate la borcan
Dulceata de ardei iute rosu Dulceata de ardei iute rosu

Ardeii iuti se spala si se taie marunt. Ardeii kapia (sau gogosari) se spala, se curata de seminte si cotoare si se macina sau se dau

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Conserve si muraturi
Mujdei 2