autor:

Kadia

» » Sosuri

Mujdei cu rosii

Autor: Kadia (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 14 decembrie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Kadia (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 14 decembrie 2011

Ingrediente
4-5 catei, o lingurita de sare, jumatate de lingurita de miere (sau zahar), o bucatica de rosie sau o rosie mica de tot (sau o fasie de ardei rosu), o lingura de ulei de masline, o lingura varf de smantana sau iaurt

Dificultate: Redusa Timp: 15 min

3 voturi

Mod de preparare

Se zdrobesc cateii de usturoi si rosia/ardeiul cat mai bine (eu am cam rasolit treaba, dar chiar si asa a iesit foarte bun). Se adauga cam jumatate de lingura de ulei de masline se freaca, se adauga o lingurita cu varf de iaurt (sau chiar si mai bine smantana, doar ca eu n-am avut) si se dilueaza cu putina apa. Se decoreaza cu busuioc sau frunzulite de cimbru.
Daca ti-a placut reteta noastra "Mujdei cu rosii" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Sosuri
Rosii Pane cu Mujdei

Rosii Pane cu Mujdei

Prima data spalam si taiem rosiile felii mai groase. Dupa care se bate oul cu sare, adaugam lingurile

5 voturi    8 comentarii
25 min
Aperitive
Otet cu mirodenii

Otet cu mirodenii

Se pun frunzele de plante intr-un borcan cu capac-dupa ce au fost spalate.Otetul se fierbe putin

3 voturi    2 comentarii
10 min
Sosuri

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Fara foto

    Adrian Barbatu , 20 iunie 2014

    merge si mai bine cu rosie coapta pe gratar. cat despre ulei, eu prefer sa folosesc ulei de floarea-soarelui, are o aroma mai subtila. cel de masline, mai ales ala extravirgin, mi se pare ca estompeaza aroma usturoiului.

Dificultate

Redusa

Timp

15 min

3 voturi

Ingrediente

  • 4-5 catei
  • o lingurita de sare
  • jumatate de lingurita de miere (sau zahar)
  • o bucatica de rosie sau o rosie mica de tot (sau o fasie de ardei rosu)
  • o lingura de ulei de masline
  • o lingura varf de smantana sau iaurt

Raporteaza reteta

Retete
de Kadia
Basler Brunsli – Biscuiti elvetieni traditionali de Craciun

Basler Brunsli – Biscuiti elvetieni traditionali de Craciun

Se amesteca zaharul, migdalele, faina si scortisoara si se incorporeaza lingura cu lingura in albusurile

9 voturi    1 comentariu
24h
Prajituri
Paste radiatori

Paste radiatori

Am fiert pastele in apa clocotita pentru 5 minute si le-am clatit cu apa rece. Apoi le-am transferat

0 voturi    0 comentarii
30 min
Paste si pizza
Biscuiti scotieni facuti in casa

Biscuiti scotieni facuti in casa

Se amesteca zaharul cu untul si separat faina alba cu cea de porumb. Se inglobeaza amestecul de faina

7 voturi    0 comentarii
1h
Aluaturi si Foietaje
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Sosuri

Sos rosu usturoiat Sos rosu usturoiat

Coacem ardeii, ii presaram cu sare si ii lasam un pic sa se racoreasca. Coacem si rosiile. Curatam usturoiul, apoi curatam ardeii de

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Bucate la borcan
Dulceata de ardei iute rosu Dulceata de ardei iute rosu

Ardeii iuti se spala si se taie marunt. Ardeii kapia (sau gogosari) se spala, se curata de seminte si cotoare si se macina sau se dau

3 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Conserve si muraturi
Sos iute