autor:

Cely Snijec

» » Sosuri

MUJDEI DE USTUROI

Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 03 septembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 03 septembrie 2009

Ingrediente
2 capatani de usturoi, 30 ml ulei, 1/2 lamaie, sare

Dificultate: Redusa Timp: 10 min

3 voturi

Mod de preparare

Cureti usturoiul, il pisezi cu sare. Adaugi ulei putin cate putin ca la maioneza Adaugi zeama de lamaie.Obtii o pasta cremoasa. Daca doresti, poti sa diluezi cu apa minerala.
Daca ti-a placut reteta noastra "MUJDEI DE USTUROI" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Sosuri
Carne marinata cu cartofi dulci la cuptor si mujdei de usturoi cu smantana

Carne marinata cu cartofi dulci la cuptor si mujdei de usturoi cu smantana

1)Carnea se condimenteaza cu sare, piper,chimion,dafin,usturoiul pisat,boia,pasta de ardei si vin.Se

18 voturi    9 comentarii
1h
Fripturi
Crap la gratar cu mujdei de usturoi

Crap la gratar cu mujdei de usturoi

Se curata crapul de solzi si se eviscereaza, se spala bine, se taie in bucati potrivite. Intr-un

21 voturi    6 comentarii
1h 30 min
Retete la gratar

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 8 comentarii
  • Fara foto

  • mac myra

    mac myra (Chef de cuisine) , 14 septembrie 2009

    Ce bun e muljdeiul de usturoi mai ales peste niste ficateii sau cu peste prajit.....mmmm....un deliciu.Il prepar si eu dupa aceiasi reteta.

  • maria mihalache

    maria mihalache (Chef de cuisine) , 09 septembrie 2009

    Este un deliciu............si eu il fac tot dar cu o rosie coapta si apoi pasata este si mai bun.

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 09 septembrie 2009

    buna idee cu rosia la mujdei

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 09 septembrie 2009

      Noi cansumam f. des mujdei, uneori il prepar cu danone sau cu smantana, e f. bun.

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 07 septembrie 2009

      Se poate adaug o rosie coapta, decojita, data pe razatoare

    • dicarmencitta1957

      dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 05 septembrie 2009

      Si eu il fac la fel,doar ca adaug niste iaurt.Este un deliciu.

    • zana b.

      zana b. (Chef de cuisine) , 04 septembrie 2009

      Putem adauga si otet in locul sucului de lamaie si merge f. bine acest mujdei la pestele prajit sau carnea de porc.Eu asa procedez cu usturoiul il fac ca o maioneza,e mai bine suportat de stomac.

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 04 septembrie 2009

      O reteta reusita...Si mie imi place sa-l diluez cu apa minerala pentru a-si pierde din tarie,dar crema de mujdei are farmecul ei...

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

10 min

3 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de Cely Snijec
Gaina umpluta

Gaina umpluta

Gaina se curata, se spala,se sterge, se maseza cu sare, piper, ierburi dupa placere(condimente),

67 voturi    6 comentarii
45 min
Fripturi
Somon delicios

Somon delicios

Se asaza somonul in tava pe un pat de sare,se stropeste cu lamaie si se acopera cu felii subtiri

27 voturi    16 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Somon cu ciuperci

Somon cu ciuperci

Se trece somonul printr-un sos din ulei si zeama de lamaie, se asaza intr-un vas de yena pe un pat

11 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu peste

mac myra (Chef de cuisine)

Ce bun e muljdeiul de usturoi mai ales peste niste ficateii sau cu peste prajit.....mmmm....un deliciu.Il prepar si eu dupa aceiasi reteta.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Sosuri

Sos rosu usturoiat Sos rosu usturoiat

Coacem ardeii, ii presaram cu sare si ii lasam un pic sa se racoreasca. Coacem si rosiile. Curatam usturoiul, apoi curatam ardeii de

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Bucate la borcan
Dulceata de ardei iute rosu Dulceata de ardei iute rosu

Ardeii iuti se spala si se taie marunt. Ardeii kapia (sau gogosari) se spala, se curata de seminte si cotoare si se macina sau se dau

3 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Conserve si muraturi
Gomboti( galuste) din paine