Ingrediente
2 capatani de usturoi, 30 ml ulei, 1/2 lamaie, sare
Dificultate: Redusa | Timp: 10 min
3 voturi
Ingrediente
2 capatani de usturoi, 30 ml ulei, 1/2 lamaie, sare
Dificultate: Redusa | Timp: 10 min
3 voturi
mac myra (Chef de cuisine) , 14 septembrie 2009
Ce bun e muljdeiul de usturoi mai ales peste niste ficateii sau cu peste prajit.....mmmm....un deliciu.Il prepar si eu dupa aceiasi reteta.
maria mihalache (Chef de cuisine) , 09 septembrie 2009
Este un deliciu............si eu il fac tot dar cu o rosie coapta si apoi pasata este si mai bun.
burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 09 septembrie 2009
buna idee cu rosia la mujdei
Redusa
10 min
3 voturi
mac myra (Chef de cuisine)
Ce bun e muljdeiul de usturoi mai ales peste niste ficateii sau cu peste prajit.....mmmm....un deliciu.Il prepar si eu dupa aceiasi reteta.
burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 09 septembrie 2009
Noi cansumam f. des mujdei, uneori il prepar cu danone sau cu smantana, e f. bun.
Cely Snijec (Chef de cuisine) , 07 septembrie 2009
Se poate adaug o rosie coapta, decojita, data pe razatoare
dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 05 septembrie 2009
Si eu il fac la fel,doar ca adaug niste iaurt.Este un deliciu.
zana b. (Chef de cuisine) , 04 septembrie 2009
Putem adauga si otet in locul sucului de lamaie si merge f. bine acest mujdei la pestele prajit sau carnea de porc.Eu asa procedez cu usturoiul il fac ca o maioneza,e mai bine suportat de stomac.
valentina ionita (Chef de cuisine) , 04 septembrie 2009
O reteta reusita...Si mie imi place sa-l diluez cu apa minerala pentru a-si pierde din tarie,dar crema de mujdei are farmecul ei...