autor:

Cely Snijec

» » Sosuri

MUJDEI DE USTUROI

Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 03 septembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 03 septembrie 2009

Ingrediente
2 capatani de usturoi, 30 ml ulei, 1/2 lamaie, sare

Dificultate: Redusa Timp: 10 min

3 voturi

Mod de preparare

Cureti usturoiul, il pisezi cu sare. Adaugi ulei putin cate putin ca la maioneza Adaugi zeama de lamaie.Obtii o pasta cremoasa. Daca doresti, poti sa diluezi cu apa minerala.
Daca ti-a placut reteta noastra "MUJDEI DE USTUROI" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Sosuri
Cotlet de porc la cuptor cu mamaliguta si mujdei de usturoi

Cotlet de porc la cuptor cu mamaliguta si mujdei de usturoi

Cotletele de porc se spala, se lasa la scurs, se bat putin cu ciocanul , se stropesc cu ulei de masline

3 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Fripturi
Mujdei de usturoi

Mujdei de usturoi

Usturoiul se curata si se zdrobeste, se pune intr-un castronel si se freaca bine cu sare si ulei,

5 voturi    2 comentarii
30 min
Sosuri

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 8 comentarii
  • Fara foto

  • mac myra

    mac myra (Chef de cuisine) , 14 septembrie 2009

    Ce bun e muljdeiul de usturoi mai ales peste niste ficateii sau cu peste prajit.....mmmm....un deliciu.Il prepar si eu dupa aceiasi reteta.

  • maria mihalache

    maria mihalache (Chef de cuisine) , 09 septembrie 2009

    Este un deliciu............si eu il fac tot dar cu o rosie coapta si apoi pasata este si mai bun.

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 09 septembrie 2009

    buna idee cu rosia la mujdei

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 09 septembrie 2009

      Noi cansumam f. des mujdei, uneori il prepar cu danone sau cu smantana, e f. bun.

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 07 septembrie 2009

      Se poate adaug o rosie coapta, decojita, data pe razatoare

    • dicarmencitta1957

      dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 05 septembrie 2009

      Si eu il fac la fel,doar ca adaug niste iaurt.Este un deliciu.

    • zana b.

      zana b. (Chef de cuisine) , 04 septembrie 2009

      Putem adauga si otet in locul sucului de lamaie si merge f. bine acest mujdei la pestele prajit sau carnea de porc.Eu asa procedez cu usturoiul il fac ca o maioneza,e mai bine suportat de stomac.

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 04 septembrie 2009

      O reteta reusita...Si mie imi place sa-l diluez cu apa minerala pentru a-si pierde din tarie,dar crema de mujdei are farmecul ei...

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

10 min

3 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de Cely Snijec
Gaina umpluta

Gaina umpluta

Gaina se curata, se spala,se sterge, se maseza cu sare, piper, ierburi dupa placere(condimente),

65 voturi    6 comentarii
45 min
Fripturi
Somon delicios

Somon delicios

Se asaza somonul in tava pe un pat de sare,se stropeste cu lamaie si se acopera cu felii subtiri

27 voturi    16 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Somon cu ciuperci

Somon cu ciuperci

Se trece somonul printr-un sos din ulei si zeama de lamaie, se asaza intr-un vas de yena pe un pat

11 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu peste

mac myra (Chef de cuisine)

Ce bun e muljdeiul de usturoi mai ales peste niste ficateii sau cu peste prajit.....mmmm....un deliciu.Il prepar si eu dupa aceiasi reteta.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Sosuri

Pui cu sos garam masala Pui cu sos garam masala

Portionam puiul si il uscam cu servetele absorbante, apoi il prajim il uleiul de masline pana se rumeneste putin. Adaugam apoi ceapa

0 voturi    0 comentarii
40 min
Mancaruri cu carne
Sos de fasole si porumb Sos de fasole si porumb

Se amesteca intr-un robot de bucatarie trei sferturi din cantitatea de fasole si porumb, pana se formeaza o pasta. Apoi se rastoarna

2 voturi    3 comentarii
20 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Limba rasol cu masline si sos