Se toaca ceapa, se pune la calit, cu putin ulei; dupa ce se rumeneste usor se pune carnea;dupa ce isi schimba culoarea, se adauga sosul de tomate treptat si usturoiul intreg, sare si condimente.se lasa la foc mediu timp de 10-15 min,se invarte din cand in cand. La sfarsit se scoate usturoiul.
Cuptorul se pune la incalzit 5-10 min inainte.
Intre timp se unge tava cu unt si se taie cartofii felii 0,5cm aprox.
Se pun in tava feliile crude pana acopera toata tava.
Se pune sosul bechamel,sosul cu carnea si mozzarella
Apoi un alt strat de cartofi, bechamel,carne,mozzarella si parmezan
Se lasa la cuptor cca.40-50 min la foc mediu.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii