Se toaca ceapa, se pune la calit, cu putin ulei; dupa ce se rumeneste usor se pune carnea;dupa ce isi schimba culoarea, se adauga sosul de tomate treptat si usturoiul intreg, sare si condimente.se lasa la foc mediu timp de 10-15 min,se invarte din cand in cand. La sfarsit se scoate usturoiul.
Cuptorul se pune la incalzit 5-10 min inainte.
Intre timp se unge tava cu unt si se taie cartofii felii 0,5cm aprox.
Se pun in tava feliile crude pana acopera toata tava.
Se pune sosul bechamel,sosul cu carnea si mozzarella
Apoi un alt strat de cartofi, bechamel,carne,mozzarella si parmezan
Se lasa la cuptor cca.40-50 min la foc mediu.
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii