Curatam cartofii de coaja si-i punem la fiert, in apa cu sare.
Curatam cartofii de coaja si-i punem la fiert, in apa cu sare. Intr-o tigaie, punem carnea tocata (eu am avut de porc) pe foc. Adaugam ceapa si ardeiul tocate marunt, morcovul dat pe razatoarea mica, sare, piper, boia dulce. Adaugam putina apa si lasam pe foc, pana se rumeneste usor.
Amestecam 4 oua cu 2 linguri de smantana si 100 g cascaval ras.
Ungem cu ulei un vas termorezistent, asezam un strat mai gros de cartofi taiati felii, apoi punem jumatate din amestecul de oua, carnea tocata si, din nou, un strat de cartofi. Peste ultimul strat de cartofi, mai dam pe razatoare cativa cartofi, peste care turnam compozitia de ou ramasa. Introducem la cuptor, pana se rumeneste usor.
Batem cele 2 oua ramase cu 100 g cascaval razuit si smantana ramasa. Scoatem vasul din cuptor, adaugam aceasta compozitie si introducem din nou la cuptor pentru inca 15 minute.
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajCarnea de miel dezosata se spala foarte bine si se sterge cu un servet absorbant.
Rulada de miel umpluta cu legumeDaca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...
Desert briose cu ciocolata si nessRetete dietetice
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Comentarii