Am incerecat mai multe retete de musaca de cartofi cu carne tocata si aceata m-i sa parut cel mai usor de preparat si cea mai buna. :)
Ceapa se toaca marunt si se pune la calit in putin ulei incins pana prinde o culoare aurie.Adaugam carnea tocata;potrivim de sare si piper si o calim pana se albeste.Stingem focul si o dam de o parte.Cand sa racit se bune oul batut si se amesteca bine. Cartofii se taie bucatele(ca pentru piure) si se pun la fiert in apa cu putina sare.Se ia spuma de deasupra si ii lasam sa fiarba pana observam ca incep sa se sfarame.Scurgem apa,punem delicatul,margarina(untul),laptele si se face piureul.Pregatim o tava de cuptor unsa cu putin unt si punem un strat de piure,carnea,cascavalul ras(eu am uitat de el in frigider:))si restul de piure.Se da la cuptor cca o jumatate de ora la 220-230 grade pana se rumeneste putin pe deasupra.Se serveste cu salata sau ceva acritura. Eu am mancat cu ardei copti:).Sper sa va placa.
Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii