Cartofi se fierb in coaja in apa cu sare pana sunt facuti pe jumatatae,separat se taie ceapa si morcovul marunt se calesc timp de 5min apoi se adauga si carnea tocata se mai calesc impreuna timp de 10 min.Dupa calire se adauga sosul de rosii impreuna cu condimentele si usturoiul se mai fierbe cam 15 min.In acest timp curatam cartofi si ii taiem rondele groase cam de 0,5 cm,tapetam tava cu unt asezam un strat de cartofi un strat din sosul rezultat,facem asta de incat sa avem 3 straturi de cartofi si doua straturi de sos.Punem folie de aluminiu deasupta si bagam la cutor 45 min la 180 grade.In acest timp pregatim sosul din 2 oua,smantana,cascavalul,sare si piper,toate acestea batute bine cu telul.Dupa cele 45 minute scoatem tava dam jos folia si punem compozitia si mai adougam 15 min la cuptor

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii